2777
2789
عنوان

شب عیذی دعوا راه نندازیم

241 بازدید | 14 پست

مثل هرماه دوره دوستانه داشتیم همه دوستای دبیرستان و دانشگاه بودن یکی دوتا هم بودن که از کلاس اول باهم بودیم چند نفری ازدواج کرده بودن و چند نفری هم نه.

کم کم بعد از احوال پرسی و شوخی های معمول یکی از بچه ها گفت ازدواج نکنین با هیچ مردی نمیشه زندگی کرد رو به من ودوتا ازدوستامون اشاره کرد و گفت شماها قدر موقعیت خودتون رو بدونین 

مرد یه موجود مزاحم توی زندگی زن هست.

کمی بهش نگاه کردم و گفتم دیشب احتمالا با همسرت بحثت شده.همه زدن زیرخنده دستمو تکون دادم به عنوان اینکه کسی چیزی نگه و نخنده

بعد رو به دوستم کردم و گفتم اره بحث و دعوا داشتی کمی نگاهم کرد و گفت :خب آره 

گفتم پس بخاطر همینه حسرت موقعیت مارو میخوری 

اما همون مردی که تو باهاش بحث کردی برای تو و زندگیت زحمت میکشه وگرنه اونم میتونست مجرد بمونه و زندگی بی دغدغه داشته باشه 

میتونست خونه پدرش بمونه در حد خودش کار کنه 

اما اومده زندگی مشترک رو انتخاب کرده قبول مسئولیت کرده  

سرکار بره  خرج خونه بده  پول اب و برق و گاز و تلفن بده 

توهم راحت پا رو پا بندازی ازش طلب پول کنی بری فلان ارایشگاه بری فلان بوتیک 

اونم داره زحمت میکشه

اجاره خونه میده سعی و تلاش و همت میکنه خونه بخره  اینا سوای خرج بچه هست  

وقتی اینارو داشتم میگفتم بهم گفت تو مدافع حقوق مردها هستی؟

گفتم من مدافع حق هستم نمیگم تو زحمت نمیکشی توهم توی خونه زحمت میکشی میشوری میپزی بچه رو تر و خشک میکنی این میشه ضربان زندگی تداوم زندگی 

گفت توی پیج اینستا یه فمینیست میگف....

گفتم وایسا وایسا 

تو از فمینیست چی میدونی ؟

گفت مدافع حقوق ما زن ها هستن 

یه لبخندی زدم آروم دستشو گرفتم و گفتم 

ببین عزیزم هیچکس مدافع حقوق منو تو نیست اونا هم دلشون برای ما نسوخته اونا به موقعیتی که میخواستن دست پیدا نکردن 

بنابراین شدن فمینیست 

یه مشت زن چاق سیبیلو که اگه با مردا مشکل دارن چرا بیشترشون کت و شلوار میپوشن 

چرا تاکید دارن تمیز نباشین موهای صورت و دست و پاتون رو نزنین اپیلاسیون نکنین 

آراستگی خیلی خوبه.مرد و زن هم نداره

اونوقت این فمینیستا برعکسش رو میخان 

بهش گفتم تو در حین زیبایی ملکه خونه ات هستی پس با تلخی و حسرت خوردن به جایگاه دیگرون زندگیت رو خراب نکن 

داشتم هنوز براش حرف میزدم که گوشیش رو برداشت رفت طرف بالکن 

گفت سلام رضا.......

همه‌مون خوشحال شدیم که دوستمون گول حرفای یه عده فمینیست رو نخورد 

اگر مرد نباشه ساختمونی برای خونه داشتن نیست 

پنجره و دری برای داشتن حریم شخصی نیست 

نانی برای خوردن نیست 

اکثریت مردها به چیزی جز خانواده‌شون فکر نمی‌کنن

مردی که خودشو وقف خانواده میکنه 

مردی که خانواده اولویتش هستن 

مردی که زن و بچه اش رو دوست داره

مردی که برای خودش لباس نمیخره تا بچه‌اش نونوار باشه

قدر این مردها رو باید دونست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافم زیاد هستند ماها خودخواه شدیم خودمم میگم..

والا اطراف ما که این مدل که همه چی بهش تموم بشه تو اخلاق و رفتار نیس.‌من رلم خیلی خوبه همه چیش عالیه..اوضاعشم خوبه اما بازم یه اخلاقای خاصی داره که میگم واقعا میشه باهاش زندگی کرد این مدلی یا نه شک می کنم گاهی گردن بگیرمش یا نه   

موافقم عزیزم همسر من اول براما چیزی بخوایم میخره اگه اصاف اومد دیگه براخودش ..خداهمشونو سالم نگه داره ..اخلاقای خاصم دارن اما گاهی باید حرف زد کوتاه اومد تاحل بشه .خدا زندگی همه رو عاقبتش له خیر کنه

والا اطراف ما که این مدل که همه چی بهش تموم بشه تو اخلاق و رفتار نیس.‌من رلم خیلی خوبه همه چیش عالیه ...

مگه خودمون همه چی تمومیم خیلی داریم تو این برهه زمانه باخط کش میسنجیم زمون عوضی شده نه عوض