ایرانیش چه مشکلی دارع؟ من مصرف کردم خیلی عالی بود.
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند وقت مصرف کردید؟ الان هم مصرف میکنید؟ آنزیم های کبدیتون تغیری نکرد؟ جوشاتون برنگشت؟
من ۷ ماه تقریبا مصرف کردم.
تو آنزیم های کبدیم تغییر ایجاد نکرد. ولی در کل عوارض زیادی میتونه داشته باشه. سه ماه یکبار باید ازمایش بدید.
الان یه ماه بیشتر هست که مصرف نمیکنم نه برنگشت. ولی صورتم دوباره چرب شد.
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
هفته ای چند تا میخوردی تا چند وقت ؟؟؟ واقعا تاثیر. داره ؟؟
بله تاثیر داره . من هفته ای سه دونه میخوردم.
اتفاقا ریزش موهام کمتر و پوست صورتم روشن تر شد. کلا راضی بودم. بدون نسخه ی پزشک دارو نمیدن. با پزشک مشورت کنبد بهتره.
من واسه ورم بینیم میخورم دکتر تهران بهم گفت دو هفته بعد عمل بخور تاثیر داره خیلی ولی ا ...
راکوتان پوست رو خشک میکنه. برای من هم پوستم به شدت خشک شد.
بستگی به پوستت داره. برای من جوش و لک داشت. زیاد هم شده بود
کدوم برند رو مصرف کردید بنظرتون من که با مصرف یکماهه قرص داکسی سایکلین آنزیم هام تغییر سدید کرد مصر ...
نورم اسکین شرکت تسنیم
نمیدونم والا.