2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی با خانواده شوهر

374 بازدید | 16 پست

سلام به همگی راستش من تازه ازدواج کردم  البته هنوز عقدیم 4 ماهه عقد کردیم

قبل از ازدواج میدونستم که خانواده همسرم اهل یک روستا هستم ولی خب فکر میکردم که با چیزهایی که تعریف کرده بودند فکر میکردم که اوکی باشن و مثل خودمون باشن ولی الان که  میبینم به شدت سطح فرهنگشون پایینه و بی کلاسن من نمیخوام بگم خیلی هایکلاسیم نه ولی خیلی به کلاس و اینا اهمیت میدم و خانوادم همینطور به شدت دارم اذیت میشم اصن یه جور عجیبین مهمونیاشون ،لباساشون اصلا لباس مجلسی نمیپوشن اصلا به خونه زندگیاشون نمیرسن مهمونیاشن مثل هیئت ها غذا میکشن تو بشقاب میدن دستت ترک هستن همه باهم تو جمعی که من هستم یا خانوادم با هم دیگه ترکی صحبت میکنن و ما هم همینجوری نگاشون میکننیم و اصلا براشون اهمیتی نداره اصلا به مهمون اهمییت نمیدن یه مهمونی درست ندیدم نه دسر درست میکنن نه غذای درست حسابی نه پذیرایی درست خیلی ناراحتم و پشیمونم نمیدونم باید چیکار کنم و در اینده بچمو چه جوری بیارم تو این خانواده ای که خیلی از همه نظر سطح فکرشون پایینه و بی کلاس هستن میشه کمکم کنین اگر این اختلافاتو داشتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس براتون اگه مهم بود نباید با روستایی وصلت میکردی اونا ساده و بی شیله پیله هستن

واقعا فکر نمیکردم در این حد سنتی باشن به خاطر اینکه اینجوری تعریف نکرده بودن

👌🏻👌🏻 منم بندرعباسم🤥😂

میفهمی ترکی؟جلوت حرف میزنن ترکی؟؟ ناراحت نمیشی حس غربت تنهایی نمیکنی؟ مثلا تحویلت میگیرن اینا خودشون با خودشون فقط حرف میزنم بعدم که ترکی حرف میزنن

میفهمی ترکی؟جلوت حرف میزنن ترکی؟؟ ناراحت نمیشی حس غربت تنهایی نمیکنی؟ مثلا تحویلت میگیرن اینا خودشون ...

ن اصن ترکی هیچی حالیم نیس🤣🤣🤣

خیلییی سختهه

۹ماهه عروسشون شدم

با من بخوان حرف بزنن فارسی میزنن دگ

ولی خودشون ترکی حرف میزنن

ن ناراحت نمیشم عین منگلا نگاشون میکنم

شوهرم بعضی وقتا میگه ک چی میگن😂

اخه میدونی منم میرم شهرمون با خانواده ام جنوبی حرف میزنم خیلی غیرطبیعی چون از بچگی اونجوری حرف زدم با اونا نمیتونم فارسی حرف بزنم😂

بهشون حق میدم

و اینکه ما خونمون تهران دوریم

از هم

خیلی کم میریم

یه اخر هفته ای دو سه هفته یبار😉