2777
2789
عنوان

خونریزی شدید هفته ۱۲ جنین سالم

765 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من دیروز خوابیده بودم یهو با درد شدید بیدار شدم دیدم لخته خون اندازه کف دست انداختم عین جگررر محکم و توپر گفتم بچس مردممممم با گریه رفتیم بیمارستان سونو دادم نی نی زنده بود اما تا صبح درد لگن کشیدم

گفتن جفتت افتاده کاملا

من از چشم انوکساپارین میبینم ک هرشب میزدم چون غلظت خون نداشتم بخاطر خودایمنی خیلی کم میزدم اشتباه کردم

دیروز شر شر خون میومد رفته رفته کم شد و الان دیدم قطع شده

کسی عین من بوده؟؟؟؟

جفت بالا میره با استراحت مطلق؟؟

مامانم اومده پیشم

منم جفتم سرراهی بود و خونریزی میکرد. ولی لخته دفع نکردم خون رقیق بود مثل بریدگی...

۱۸ هفته گفت سرراهی نسبی شده ، دیگه آخرای بارداری مارژینال شده بود، هنو پایین بود ولی دیگه رو دهانه رحم نبود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون لخته پس چس بوده؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اره عزیزم منم جفتم پایین بود بچه اومده بود تو رونم کلا استراحت مطلق داشتم فقط میرفتم سرویس میومدم حموم هم مادرم یا همسرم میومد زود موهامو میشستن میومدم بیرون یعنی زیاد تو حموم نمیموندم خداروشکر الان ی کوچولو اومده بالا تر ولی هنوز زیر نافم هستش یکم ک بچه وزن بگیره قشنگ میاد بالا

بله خالم یه شب خاب بودیم یه دفعه بیدارشدم دیدم تشک خالم خونه خالیه بیدارشد رفت دستشویی کلی ازش تیکه های بزرگ افتاد مامانم بردش بیمارستان من داشتم توالت میشستم میگفتم ببین کدوم یکی از اینا بچه باشه اما خوشبختانه رف بیمارستان بچه سالم بود گفته بودن فیبروم داری جفت پایینه کلی شیاف بهش دادن بچش خداروشکر موند پسر هم بود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

منم جفتم سرراهی بود و خونریزی میکرد. ولی لخته دفع نکردم خون رقیق بود مثل بریدگی... ۱۸ هفته گفت سررا ...

مال من اول حاشیه ای بود

بخدا ی ماکارونی درست کردم افتاد پایین

باید استراحت مطلقه مطلق داشته باشی فقط و فقط یه ربع بیست دقیقه در روز پیاده روی اونم اروم اروم باید داشته باشی

منم اینجوری شدم دکتر همینارو گفت 

واسه من دو سه ماه طول کشید برای توام ممکنه همین حدودا طول بکشه حتی برای دسشویی هم باید اروم اروم حرکت کنی 

برای غذا و اینا که اصلا نباید بلند شی بری جای دیگه استراحت مطلقه مطلق 

اره استراحت کنی جفت میره بالا برای منم پایین بود رفت بالا خیلی احتیاط کن

استراحت مطلقم گلم ولی واقعا دستشویی مامانم نمیتونه لگن بذاره گناه داره پامیشم میرم توالت فرنگی