2821
2789

نه تیروئید ناشتایی نداره، من که قرص میخورم دکترم میگه همیشه قرصتو بخور، نیم ساعت بعد صبحونه، نیم ساعت بعدم آزمایش.

میگه هرطور دادی دفعه های بعدی هم با همون شرایط باشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه تیروئید ناشتایی نداره، من که قرص میخورم دکترم میگه همیشه قرصتو بخور، نیم ساعت بعد صبحونه، نیم ساع ...

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه

شما تیروئیدتون کم کاره؟ یا پر کار؟

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه شما تیروئیدتون کم کاره؟ یا پر کار؟

خواهش میکنم😘

کم کار 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
ببخشید عزیزم سطح تیروئیدتون معمولا چند میشه؟

بدون دارو تا ۸ و۹ میره

با دوز ۵۰ ، حدود ۴

دوز ۱۰۰ میاره زیر ۳

ببخشید عزیزم علایم کم کاری در بدنتون چیه؟

علائم خاصی نداشتم ، به نظرم بعد خوردن قرص شروع شد!

احساس خستگی، بی حوصلگی و...

چه قرصی عزیزم؟

لووتیروکسین