بچه ها یه درددل میکنم یا یچیزی میگم سبک شم اینقدر حرفو به بیراهه و حاشیه میرسونن بدتر حالم بد میشه تورو خدا بدون حاشیه و یکم فکر کنید رو حرفم بعد بهم جوابی بدین قلب خودج شکسته دوتا تایپک قبلیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ازدواج کردن دو راه داره یکی شرعی یکی غیر شرعی شرعی اینکه سنگین بشینی تا برات خواستگار ب ...
شرعی و غیر شرعی چیه عزیزم شرایط اظطرار میدونی چیه من فکر میکنم چون شما دنیا دیده نیستید تو ذهنتون من شبیه خودتون یا دخترای اطرافتونم که فقط عشق شوهرن نه من احتیاج دارم باید مردی بالا سرم باشه تنهای تنهام و دشمن دارم تو زندگیم باید یه مردی باشه حتما
شرایطش رو داری بری باشگاه یا استخر یا مسجد و جاهای عمومی زنانه؟ جای که خانمهای زیادی هس ...
عزیزم والا به بن بست رسیدم معرف هم میرم یه موردای خیلیی داغونی بهم معرفی میکنن درسته من مشکلاتم تو زندگیم زیاده ولی خدا شاهده از زیبایی تحصیلات و کد بانویی و ... هیچی کم ندارم حاضرم باادمی سنش بیشتره ازدواج کنم ولی نه اینکه دیگه بیکارو ... باشه