2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 29 پست

من اومدم حاظر جواب مادرشوهرا😌..مادرشوهر همینه هی از پسرش تعریف میکنه ..توام که اونجا کسیو نداری که تعریفتو کنه مادرادخترم بی زبونن همون موقع بلد نیستن جواب بدن  اگه باشن تو اون جمع..بگو آره پسرخوبی تحویل جامعه دادی باریکلا تربیت ..هم دست شمارو میبوسم برای تربیتت هم دست مادر مهربون و زحمت کشمو که همچین دختری تحویل جامعه داده که بهم یاد داده صبوری و احترام به بزرگترو فداش بشم من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اومدن حاظر جواب مادرشوهرا😌..مادرشوهر همینه هی از پسرش تعریف میکنه ..توام که اونجا کسیو نداری که ...

اره قربون اون دهنت دقیقا مادرم اینا بی زبونن اوناهم بنده خداها همش تعریف شوهرمو میکنن ک بامن خوب باشه اذیتم نکنن خیلی ناراحتم 

عقده ایه میخاد ب پای تو برسونه پسرشو خودشواینجورتخلیه کنه

میدونی درگذشته زیر دست زن بابا ومادرشوهر بوده تمام رفتارهایی رو ک باهاش کردن میخاد رو من اجرا کنه امشب دوباره میخاد بیاد خونمون ازالان استرس گرفتتم

اره قربون اون دهنت دقیقا مادرم اینا بی زبونن اوناهم بنده خداها همش تعریف شوهرمو میکنن ک بامن خوب باش ...

میدونم مادر و پدرای دختر همینن منم مادر پدرم همینن خودم اصلا نمیزارم وارد جمع خانواده همسرم بشن چون دلم میشکنه بهشون بی احترامی بشه البته کاری کردم که بهشون احترام میزارن ولی با نیمدن این احتراما دوچندان شده ..خودت بلد باش دیگه با حاظر جوابیه که مادر شوهر میتونه دهنشو ببنده احترام بزاره ...حاظر جوابیتم با دعوا نباشه که این مادرشوهرا ازاون عفریته بازیا در میارنا ترسناک.. اروم با خنده ..

هیچی نگو عزیزم ... ببین میدونم سخته گاهی رو اعصابت ولی اونا مادر پسرن . چیزی بگی این وسط خودت ادم بد میشی 

فقط ازش بگذر بعد یه مدت عادی میشه . اگه به تو توهینی کرد اره جواب بده از حقت دفاع کن ولی تعریف میکنه دیگه

مادر دو دختر زیبا 💕
با خنده بگو بعله چون خوب بوده حالا هم بهترین ها نسیبش شده(به خودت اشاره کن) و بگو اگه خوب نبود که م ...

میدونی ازبس تو سرم زده دیگه اعتماد ب نفس ندارم ک بگم منم خوبم من یه دختر شاداب پراز انرژی بودم الان تبدیل ب یه مادرخسته وافسرده شدم درسمو ک خوندم بهترین شغل  برام پیداشد اما بخاطر خریتم رفتم محل زندگی شوهرم وشغلمو انتخاب نکردم وکلا موقعیتموازدست دادم حالا هم انگار خونه نشین شدم وافسرده

میدونی ازبس تو سرم زده دیگه اعتماد ب نفس ندارم ک بگم منم خوبم من یه دختر شاداب پراز انرژی بودم الان ...

دیگه دو راه داری یا همین روند رو ادامه بدی یا خودت، خودت رو نجات بدی

مگه کیه مادر شوهرت؟چی داره تو زندگیش؟ چی هست؟ 

فقط یه پیرزنه پر حرفه که شوهرت رو به دنیا آورده 

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
هیچی نگو عزیزم ... ببین میدونم سخته گاهی رو اعصابت ولی اونا مادر پسرن . چیزی بگی این وسط خودت ادم بد ...

اخه یه کاره منو بلند میکنه میگه برو اسپند دود کن نیه باردوبارا چند بار بامن اینکارو کرده غرورم خرد میشه سعی کردم نادیده بگیرم رد بشم اما هردفعه میاد بایه حرف ورفتار جدید ک منو خرد کنه وبکوبه وبره واینکه باحرفاش شوهرمم عاشق ترش میشه جوریکه همش میبوسدش ازکنارش جم نمیخوره غلام حلقه بگوشش شده درصورتیکه یه دست نوازش رو سرمن نمیکشه خداشاهده خستم تشنه محبتم بخاطر پسرم فقط

دیگه دو راه داری یا همین روند رو ادامه بدی یا خودت، خودت رو نجات بدی مگه کیه مادر شوهرت؟چی دار ...

مادرشوهرم زمانیکه من عروسش شدم یه سیگاری داغون بود ک هیچ موقعیتی نداشت بعداز من سیگارشو ترک کرد بعدازازدواج من باپسرش خونه خرید درس خوند الانم وکیله تو شرکت کار میکنه خیلی اوضاعش داغون بود ازپاقدم من اینجور اقبال پیدا کرد شوهرمم همینطور 

بگو پسرتون بختشم بلنده که خدا من رو نصیبش کرده هرچقدر تعریف کنید و شکرگذاری کنید کمه 

واقعا هم بختشون بلنده من پاقدمم خیلی خوب بود براشون ولی پاقدم اونا سراسر نحسی بود تنها دلخوشیم توتین دنیا پسرمه بخدا پسرش پول ازدواج بامنو نداشت ازبس فقیر بودن پول ازتو صندوق صدقات خونشون برمیداشتن چیز میز میخریدن ازبعد ازدواج من ب همه جا رسیدن حالاهم هی پسرشو تو سرمن میکوبه