2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم

539 بازدید | 29 پست

میشه راهنماییم کنین بهتون احتیاج دارم 

مادرشوهرم هرووقت میاد خونمون بعد ازیک ساعت من نشستم ب من میگه بلندشو بلندشو برو برا پسرم اسفند دود کن چشمم گرفتتش یا مثلامیگه وای چ شوهر خوبی بهت تحویل دادم چ شوهر خوبی گیرت اومده یا تعریف های اغراق امیز میکنه هم خودشو پیش شوهرم عزیز میکنه هم منوکوچیک شوهرمم خوشش میاد دیگه همش طرف اونو میگیره وخیلی دوسش داره مثلا شوهرم موهای پسرمو کوتاه کرده بااین دستگاه موزرا یه دستم کوتاه کرده یعنی همه میتونن بعد موهای پسرمو بخدا کل کلی کوتاه کرده بود مادرشوهرم میگف وای توباید ارایشگر میشدی چقدر قشنگ واقعا حیف این همه هنر برو مادرجون کلاساشو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در جواب اینکه چه پسر خوبی تحویل دادمت که من معمولا میگم قطعا خوب بوده که خدا هم خوبی مثل من نصیبش کرده

در اون مورد وقتی میبینی شوهرت این مدله شما در تعریف کردن ازش پیشی بگیرد 

مثلاً تا دیدیش بگو مامان جون سر یاسر رو دید . موهاشو مجید کوتاه کرده لببیند چه قشنگ زده . اینجوری هم از شوهرت تعریف کردی هم بالا بردیش و ...

با خنده بگو بعله چون خوب بوده حالا هم بهترین ها نسیبش شده(به خودت اشاره کن)

و بگو اگه خوب نبود که من انتخابش نمیکردم خوبه که من قبولش کردم

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖