2777
2789
عنوان

تعصب روی دختر داشتن !!!!!

587 بازدید | 45 پست

جدای از اینکه دختر مهربونتر و دلسوز تره و اینجا اصلا بحث سلیقه و این چیزا رو نمیکنم  امااااااا بهتره خودمون رو گول نزنیم . جامعه ما حتی بهتر بگم کل دنیا پسر دوسته ‌‌‌...... چراااااا ؟ چون ۸۰ درصد پزشکان دانشمندان خلبانان حتی آشپزان برنامه نویسان ...... آقا هستن. یعنی اگر پسری خوب تربیت بشه سودش واسه کل جامعه ست . خیلی بیشتر از یه دختر . منتها اگر واقعا براش وفت گذاشته بشه . بنظرم یه عمر محدودیت و سرکوب شدن ما دختراست که الان خیلی‌ها اصرار دارن که پسرا بد هستن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

چی میخوای بگی الان؟دیگه الان دوره دخترو پسر کردن گذشته

دوتاشون انسانن دوتاشون خوبن

بس کنید این بازیه کثیف تبعیض جنسیتی رو تمومش کنید

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مردا اين همه كار ميكنن و هزار جور سختي و بدبختي رو تحمل ميكنن كه ته ش برسن به خانما

يعني اون سياست مداره يا اون رئيس فلان جاي دنيا كه كلي خدم و حشم داره

ته ش مريد و شيفته يه زنه

ما خانما همه كاره دنيا هستيم

ولي چراغ خاموش

بنظرم خود مردام ميدونن كه ما خيلي خوبيم و بدون ما دنيا براشون هيچه

نه تو کل دنیا الان متوجه شدن توانایی دخترا بیشتر از پسرا هست و داره میره به سمت پرورش دخترای توانمند 

نمیدونم چقدر مخاطب فیلم و سریالای خارجی هستی اما تو دهه های اخیر فیلماشون تمام رئیس پلیسا مغز متفکرا و اون سردسته اصلی زن هستش 

یعنی دارن ذهنیت دنیا رو آماده میکنن که نسل های آینده قدرت برای زنان هستش 

بحث با احمق ممنوع 🤚

چرا اینا بیشتر پسرن؟

چرا از یه زاویه دیگه نگاه نمیکنی

شاید به دخترا میدون و بها داده نمیشده همش سرکوفت و تحقیر

اونا هم خب قطعا نمیتونستن استعدادشونو پرورش بدن

وگرنه از نظر استعداد یه دختر هیچچ فرقی با پسرا نداره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️