2777
2789
عنوان

عه عه بعد چند ساللللللل

166 بازدید | 16 پست

بعد ۴ یا ۵ سال میخواستیم بریم یه مسافرت گند زده شد توش 

کل چمدونا 😭😭😭😭وسایل 😭😭😭😭 پتوها 😭😭😭خوراکی ها گزاشتیم تو ماشین که راه بیفتیم 😭😭😭

حتی لباسامم پوشیدم که بریم 😭😭😭

مسافرت کنسل شد خدا یا چرااااااااااااااااااااااااا

چقدر دلم خوش بود میریم به خدا یه هفته انقدر ذوق داشتم هر روز کلی خوشحال بودم الان فقط دوست دارم گریه کنم 😭😭

خیلی حالم بده خیلی وقت بود دالم  مسافرت میخواست 

چرا کنسل شد

به دلایل الکی 

خونه گازش مشکل داشته البته دارن درست میکنن تا ما میرفتیم درست میشد 

چند تا مرغ داریم اونا چی کار کنیم همسایه رفته نیستش 

انقدر اعصابم خرده به خدا دلم گریه میخواد ولی جلو بابام و مامانم دارم کنترل میکنم 

الان مثل نارنجک شدم منتظرم یکی یه چیز بگه بزنم زیر گریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیریتی  توش بوده ما از همه مسائل دنیا اگاه نیستیم به زمان بندی خدا ایمان داشته باش

اخه چه دلیلی داره  خدا چراااا ما 

چرا همه فامیلا هر روز مسابرتن 

من بدبخت یه روز میخواستم برم بعد چند سال 😭

اخه چه دلیلی داره  خدا چراااا ما  چرا همه فامیلا هر روز مسابرتن  من بدبخت یه روز می ...

گفتم چون ما دیدمون محدوده من به پسرم میگم فکر کن ما توی حیاط نشستیم یه چیزای رو نمی بینیم ولی خدا رو پشت بوم هست دیدش از ما وسیع تره 

میدونم الان ناراحتی ولی خودتو اروم کن و فکر کن شاید خدایی نکرده قرار روده اتفاق بیفته و خدا اینطور ازتون محافظت کرده

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
گفتم چون ما دیدمون محدوده من به پسرم میگم فکر کن ما توی حیاط نشستیم یه چیزای رو نمی بینیم ولی خدا رو ...

اخه چرا این جوری 

خدا میتونست جلوی اون اتفاق بگیره 

خدا میتونست دل من بنده رو نشکنه 

خدا خدا خدا 

سلام کلا حیوان داشتن خیلی بده،سعی کنید ردشون کنید

گل و گیاه زیاد نخرید

هرچیزی که نیاز به نگهداری داره و اگه بخواین برین سفر نگران اونا بشین...رد کنین🌿🍀برای دفعات بعد میگم...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
سلام کلا حیوان داشتن خیلی بده،سعی کنید ردشون کنید گل و گیاه زیاد نخرید هرچیزی که نیاز به نگهداری د ...

از من باشه ها کلا از حیوانات زیاد خوشم نمیاد اصلااااا نگه نمیدارم 

حالا بازم گل و گیاه میشه تحمل کرد ولی سمت حیوانات نمیرم کلا