2777
2789
عنوان

زخم سینه

313 بازدید | 17 پست

زخم نوک سینه چا پمادی بزنم خوب بشه ؟ 

یه کوچولو گاز گرفته و بریده شده دوش میگیرم دردم میاد .

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی...استارتر...میفهممت...

ببین اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه جدا،میبینی که زخم زبون میزنن. یسری چیزا رو اصلا نباید گفت.

تو هم به نوبه ای قربانی ماجرا هستی.

اگه دوست داشتی میتونیم خصوصی صحبت کنیم. خوشحال میشم کمکت کنم.

برای یکی مشابه پیش اومده و میدونم درد داره 

پیرو تاپیکت که ترکید. تا خواستم پیام بدم تعطیل شد

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

آخی...استارتر...میفهممت... ببین اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه جدا،میبینی که زخم زبون میزنن. یسری چیزا ...

اره عزیزم 

واقعا نیاز دارم با کسی صحبت کنم 

شرایط خیلی بدی دارم و دلم نمیخواد تو این شرایط باشم

گفتنش آسونه ولی نمیشه خیلی چیزها رد ندید بگیرم و برم 

کارم آبروم شغلم پیش خانواده ام میره 

۴سال تمام تلاش کردم استخدام بشم

از طرفی دارم وابسته میشم اما دوسش ندارم 

چطور میتونم مردی ک مث پدرمه و حتی ذره ایی جذابیت برام نداره رو دوست داشته باشم ...صرفا یک حامی شده .

نمیدونم 

نمیدونم....

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  
کی گاز گرفته؟

فکرت جای بد نره 

خواهرم شیر میده 

بچش سینشو گاز گرفته اینجا منم از زبون خودم نوشتم ک کسی راه‌کاری چیزی بده

به هیچ وجه خودت رو سرزنش نکنی....نگاه به حرفاشون نکن احساسی فکر میکنن. الان باید دنبال یه راه حل با ...

بخدا روزی نیست که خودمو سرزنش نکنم .... 

الان در نمیدونم چیکار کنم ترین حالت ممکنم

بخدا روزی نیست که خودمو سرزنش نکنم ....  الان در نمیدونم چیکار کنم ترین حالت ممکنم

این رابطه ته نداره.

میدونم سخته

ولی باید تموم بشه

ببین دختر مهربون،آدم به مزاحم تلفنی که هرروز بهش زنگ میزنه هم وابسته میشه. میبینی وقتی روز دهم زنگ نزده میره تو فکر...اینکه سهله...پس لزوما پوئن خاصی وجود نداره

وابستگی ترسناکه. چیزیه که شده...ولی باید متوقف شه. 

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله