دروغ میگن قطعه ..چون دولت هنوز پولی بحسابشون نریخته .ایناهمجنس فروختن باید پول باشه برن دوباره جنس بیارن .یا تکلیغ پول فروششون معلوم بشه .الکی میگن قطعه...یه سوپرآشنا برای ما کشید .درصورتی که به بقیه گفته سیستم قطعه .بعد گفت جریان اینه
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
استارتر خدا خیرت بده وصل شد به منم میگی ریپلای بزن بخونم من تهرانم دور و برم فروشگاه درست حسابی نیست همه درصدی میگن باید استفاده کنی پول جدا میخوان باید کلی راه برم تا اسلامشهر خرید کنم دو روز پیش این همه رفتم دو تا فروشگاه دیدم اونم گفت سیستم قطعه نمیتونم زود به زود برم راهم دوره شوهرم باید باشه میترسم تاریخش بگذره آخر نگیریم
انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
استارتر خدا خیرت بده وصل شد به منم میگی ریپلای بزن بخونم من تهرانم دور و برم فروشگاه درست حسابی نیست ...
سلام عزیزم.اره وصل شد برای ما روز بعدش،یعنی سه شنبه شب رفتیم فروشگاه گفتن قطعه،روز چهارشنبه از صدوهجده شماره فروشگاه های مختلف شهرمونو گرفتم شروع کردم به رنگ زدن اغلب میگفتن وصله،منم زود به شوهرم زنگ زدم گفتم زودتر تعطیل کنه کارشو بیاد بریم خرید،خلاصه شکر خدا خرید کردیم تا هفدهم برج میگن اعتبار داره
استارتر خدا خیرت بده وصل شد به منم میگی ریپلای بزن بخونم من تهرانم دور و برم فروشگاه درست حسابی نیست ...
این ماه فقط حالت کالابرگی داشته میگن برای دو برج بعدی همین نفری 220رو نقدی میریزن یعنی فقط نمیخواد جنس بخری میتونی پولشو برداشت کنی برای خرج تو هر کاری
[QUOTE=329524444]سلام، اصلا سروته نداره اگه وصلا باید سراسری باشه دیگه... من الان چند جا زنگ زدم گفتن همچنان بسته اس.نمیدونم از رو چه حسابی میگن قطع و وصله به قول شما اصلا معلوم نیست چی به چیه🤔🤔🤔🤔