2777
2789

دوستان برای کم کردن هزینه ها چه ترفند هایی استفاده کردین؟ بودجه بندیتون چطوریه؟ پولتون در ماه خرج چه چیزهایی میشه بیشتر؟ از چه خرج هایی زدین؟ برای چه چیزایی دارین پس انداز میکنین؟ کلا عادت های مالیتون رو بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکنم خیلی از خونه بیرون نرم ، چون در مقابل خرید کردن نمیتونم خودمو کنترل کنم 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مث مردا خرید میکنم 

یهو میرم یه باکس رب میگیرم

یه باکس روغن

کلی دستمال کاغذی

انباری ندارم پشت کمد لبسامو‌ انباری کردم براشون

چون دیدم هرچی تاریخ میره جلو چیزا گرونتر میشه در ضمن زیاد خرید کردن تخفیف طور داره

سعی میکنم کمترین قیمتارو پیدا کنم و با کیفیت یکسان 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

من مثلا اگر قراره یه راهی که با اسنپ یه ساعته رو با مترو دو ساعته برم و هی خط عوض کنم و یه قسمتشم پیاده برم

و وسط راه احتمالن گشنم شه فشارم بیفته و مجبور شم ۵۰ تومن بدم یه کیک و آبمیوه بخرم بخورم

بجاش همون با اسنپ میرم شاید ۲۰ تومن بیشتر شه هزینش

ولی چیزی نمیخورم 

اینجوری سریعتر میرسم خونه یچیزی میخورم

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

اولا لیست خرید مینویسم ماهیانه میرم خرید فقط لیستم میخرم 

برند هایی ک بصرفه تر هستن و باکیفیت میخرم

2 نفریم 

فروشگاهمون ک میدونید دیگه همه چیز داره در طول یک ماه حدود 2 تومن میشه نهااایت نهایتش با برنج (یک ماه حدود 3 کیلو تا 5 کیلو چند حدودا 3 ماه یک کیسه میگیریم ایرانی ک 600 میشه )

گوشت 2.5 کیلو ،کیلویی 460 و 2 تا مرغ و1 ماهی همدویست میشه ک همه 2 تومن نهایتا ک اکثرا 1.5 

سبزیجات و تره بار هم از بازار میگیرم ک 500 این حدود میشه برای یک ماه (شهر ما میوه ارزونه )

چون ماهی یک بار خرید میریم درنتیجه خرید هیجانی ماهی 1 یار داریم وگرنه اگه قرار باشه هرروز بری مغازه هرروز یه چیز جدید میبینی ک دلت میخواد درنتیجه خرج خونت میشه 3 برابر

اول ماه 

مرغ و‌گوشت و‌برنج و روغن و رب و‌شکر و حبوبات و‌میگیرم .

برای هر روز هم یه مبلغ ثابت میزارم کنار مثلا ۵۰،یا ۱۰۰ تومن برای نون یا سبزی ،چیزی 

شارژ  ساختمون و اجاره رو  کم میکنم میذارم کنار 

مابقیشم پس انداز 

ما هشت سال اجاره نشین بودیم خسته شدم از اجاره نشینی همیشه از لباس و آرایش و مهمونی و بیرون رفتن و هرشب غذاهای پرخرج و دکتر رفتن و  خرید وسایل گرون واسه خونه مون مثل ظرف و مبل و فرش  گذشتیم و خلاصه کلی تلاش کردیم . تا خدارو شکر زمین 50متری خریدیم دوبلکس ساختیمش . خیلی جادار . بعدا هم کل وسایل خونه قبلی م رو عوض کردم حتی یه وسیله قدیمی هم با خودم نبردم بجر لباس  . همین جوری ادامه دادیم به لطف خدا بدون هیچ کمک از خانواده هامون ماشین هم خریدیم الان تازه داریم یک سالی هست زندگی می کنیم . اگه از چیزهای کوچک شروع کنی هم خیلی مهمه   ما انقدر فقیر بودیم که حتی موکت هم نداشتیم بندازیم زیر پامون . خدا بهمون کمک کرد تا بتونیم  کمی سختی هارو فراموش کنیم  و حداقل یه کمی زندگی کنیم با چیزهای کوچکمون 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
من مثلا اگر قراره یه راهی که با اسنپ یه ساعته رو با مترو دو ساعته برم و هی خط عوض کنم و یه قسمتشم پی ...

وای راست میگیاااا

خیلی درست گفتییی

من همیشه با کلی زار و زور سوار مترو میشم و فشارم میفته دو سه تا چیز میخرم 😂