2777
2789
عنوان

بازم نزدیک عید شده و خانواده شوهرم با خیاطی مفتی بیچارم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 20 پست
دقیقا تازه توقع دارن کمکشون خونه تکونی هم بکنم

ماشاالله زرنگ و پر انرژی هستید 😍،توقع ایجاد کردید ،قدیمی ها میگفتند عروس تنبل مادر شوهر زرنگ دوست دارد ....حالا شما عروس زرنگ شدید آنها توقع کردند 🤗

نخ و لایی و دکمه و برق و...کلی گران شده ،یک بار دو بار مفتی میدوزی همیشه که نمیشه خودشان مطمئنا میدا ...

هر کاری بگید کردم فایده ندارد 

به شدت افتادم تو رودربایستی و انقد بازی روانی میکنن با آدم اصلا نمیدونی باید چی جوابشونو بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کاری بگید کردم فایده ندارد   به شدت افتادم تو رودربایستی و انقد بازی روانی میکنن با آد ...

میدانم عزیزم مادر من هم چرخ خیاطی داشت هر روز فامیل یا زیبپ شلوارشون میخواستند بدوزند یا جیب شلوار یا مقنعه و چادر ..‌.عزیزم هر رفتاری عکس العملی دارد ...هر کاری کردید جز رک گویی و ...ندوز یک روز بگو ماسوره چرخ خراب بود یک روز بگو گردنم درد میکرد روز دیگه بگو ی لباس از صبح دو بار سه بار دوختم شکافتم ...یا دوختی نهار و شام نپز بگو وقت نکردم غذا بپزم داشتم لباس خواهرت میدوختم مادر شوهر دیشب شام نداشتم نان و پنیر خوردیم سر لباس شما بودم دیگه مثل قبل نیستم ....