چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میخواستم اینجا ببینم هرکس چجوری و با چه روشی درست میکنه و خوشمزه ترینو انتحاب کنم فقط بگو بهم ...
سلام وقت خوش ،عزیزم برنج رو ما همیشه هر کاری که انجام میدادی ... بشور خیس بده نمک بزن آب جوش آمد برنج ریختی ده دقیقه قبل از اینکه آبکش کنی رشته ها را سه قسمت کن بریز تو برنج ها که داره میپزه (تناسب رشته به برنج هم یک پیمانه رشته برای دو پیمانه برنج )البته من پررشته دوست دارم شما کمتر بریز هم بزنید چشمی میبینید برنج پخته و رشته از حالت خشکی در آمد آبکش کنید بعد فقط یک کمی زنده تر برداری بهتره....زیر برنج سیب زمینی و کنجد و آب و روغن و کره روی برنج مریزید و نیم ساعت دم میکشه ...مرغ هم زعفرانی با زردچوبه و کشمش و کمی زرشک که هم خوشرنگ هم شیرین زیاد نباشد ...نوش جان 😘