همسر منم هم تو بارداری هم الان که پنجاه روز از زایمانم میگذره خیلی خیلی کمک حالم بوده بااینکه یکماههباید دوشیفت سرکار باشه وقتی میاد خونه چشماشو نمیتونه باز نکه داره اما زود پسرمو بغل میکنه پوشکشو عوض میکنه تو کارای خونه اگر کاری مونده باشه انجام میده من همیشه مادرشوهرمو دعا میکنم که انقدر پسرای ماهی تربیت کرده امیدوارم پسر گل خودمم در آینده کمک همسرش باشه♥
همسر من اصلا کمک نکرد حتی دو ماه اول که تا شش صبح بیدار بودم نه کمک کرد نه حتی برای خودش صبحونه درست کرد تازه طلبکار هم بود و می گفت چرا صبحونه حاضر نیست. هیچ وقت اون روزای بد یادم نمیره
من دوقلو دارم، تا دوماهگی بچه هام چون مامانم پیشم بود در طول روز گاهی کمک میکرد ولی از وقتی مامانم رفت مسئولیت یکی از بچه ها در طول شب بعهده او هست و همچنین در طول روز هر وقت که خونه هست پوشکشون رو عوض میکنه اگه شیشه شیرشون کثیف باشه میشوره هروقت هم نتونم غذا درست کنم یا خسته باشم غذا از بیرون میخره خلاصه هرکمکی بتونه انجام میده ... واقعا ممنونم ازش
شوهر منم خیلییییی خیلی خوبه هم بارداری هم حالا که پسرمون دنیا اومده همیشه برای عوض کردن پوشک پی پی کمکم میاد و پاهاشو نگه میداره باهم حمام میبریمش من بغل میگیرمش شوهرم میشوره و اینکه همه جا هست همراهمون انشاءالله خدا سایه شو از سر مون کم نکنه
همسر من خداییش ماهه یه دونه باشه از اول ازدوازجمون کمکم کرده تا الان که دخمل گلم سه ماهشه چون خودم هم شاغلم .همیشه هم تاکید میکنه که توقع نداره غذا درست کنم یا خونه رو جمع و جور کنم با اینکه دو شیف کار میکنه تقریبا همه کار هارو با هم انجام میدیم خیلى وقت ها هم اصلا نمیزاره من تکون بخورم میگه بچه رو نگهدار خودم کارا رو انجام میدم غذا رو درست میکنه ظرف میشوره جارو میزنه طورى که خودم شرمنده میشم از این همه کمک و لطفش خدا براى من و دخترم حفظش کنه