2777
2789
عنوان

امشب دلم عجیب هوای دوستمو کرده دوست ۱۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 45 پست

منو دوستای تقریبا ۱۸ ساله مون رو چندنفر زدن خراب کردن هرسه نفرمون سعی کردیم این رابطه خراب شده رو درست کنیم ولی اصلا درست نشد و دیگه ماهم کلا بیخیال شدیم و من دیگه برای همیشه گذاشتمشون کنار حتی دوستای مشترک بخصوص کسانی ک خبر اوردن و بردن  دورهمه خط قرمز کشیدم .بعضی حرفا بخصوص ک برای ادم بیارن خیلی سنگینه وقتی ب دوستم گفتم بنده خدا گفت من این حرفو نزدم ولی متاسفانه دلم باهاشون صاف نشد دیگه 😢یکیش دروغ بود ولی دوتاش زاست بود...ادم حسود زیاد هست گلم 

دیگه برام شد درس عبرت با کسی اصلا و ابدا دوست نشم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو دوستای تقریبا ۱۸ ساله مون رو چندنفر زدن خراب کردن هرسه نفرمون سعی کردیم این رابطه خراب شده رو در ...

متاسفم 

برای منم درس عبرتی شد دیگه باهیچ کس صمیمی نمیشم بعدش دلکندن برام مثل جون کندنه

تو اینستا نمیتونی پیداش کنی؟

تاحالا دنبال نکردم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
اسمشو تو اینستا سرچ کن شاید بتونی پیداش کنی

اره شاید

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
متاسفم  برای منم درس عبرتی شد دیگه باهیچ کس صمیمی نمیشم بعدش دلکندن برام مثل جون کندنه

فدات عزیزم 

اره وابستگی سخته 

منم تلاشمو کردم باهاشون باز آشتی کنم ب هر دری زدم چون وابستشون بودم  ولی هرچی جلوتر میرفتم ی چیزای با چشم میدیدم ک انگار برام هرچی حرف اوردن راسته یاشاید ی نقشه بوده 

دیدم دارم روانی میشم کلا همه رو گذاشتم کنار چسبیدم ب خانوادم هیچی خانواده نمیشه 

فدات عزیزم  اره وابستگی سخته  منم تلاشمو کردم باهاشون باز آشتی کنم ب هر دری زدم چون وابس ...

خدا نکنه گلی

واقعا هیچکی خانواده ی آدم نمیشه منم اگر دور نبودم از خانوادم اینقدر غصه نمیخوردم 

خدا نکنه گلی واقعا هیچکی خانواده ی آدم نمیشه منم اگر دور نبودم از خانوادم اینقدر غصه نمیخوردم 

بچسب ب شوهر و بچت و اینستا و شیرینی وآشپزی یاد بگیر وقتتو پر کن 

دوست کشکه بخدا 

تازه ماهمه سه نفر ی شهر بودیم 😏😏

بچسب ب شوهر و بچت و اینستا و شیرینی وآشپزی یاد بگیر وقتتو پر کن  دوست کشکه بخدا  تازه ما ...

اینقدر این چندماه حالم بد بوده ک شوهر و بچه هامم عاصی کردم میدونی مجبورم هفته ای یک بار ببینمش و این خیلی بده خیلی 

خونمون رو گذاشتیم برای فروش دعا کن زودتر فروخته بشه بریم از این شهر تا مجبور نباشم ببینمش

اینقدر این چندماه حالم بد بوده ک شوهر و بچه هامم عاصی کردم میدونی مجبورم هفته ای یک بار ببینمش و این ...

ان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد ولی من تجربش کزدم گلم از من بشنو هیچ دوستی ماندگاز نیس و هیچ دوستی مثل خانواده نیس 

بهتر ک رفت 

ان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد ولی من تجربش کزدم گلم از من بشنو هیچ دوستی ماندگاز نیس و هیچ دوستی ...

ممنونم همچنین برای شما

اره دو سه روزه شنیدم حرفی پشت سرم زده ک دیگه واقعا ازش بدم اومده و هیچوقت نمیخوام باهاش صحبت کنم 

ممنونم همچنین برای شما اره دو سه روزه شنیدم حرفی پشت سرم زده ک دیگه واقعا ازش بدم اومده و هیچوقت نم ...

خب بهتر ک ازش زده شدی فراموششش کن حتی ارزشش فکر کردن نداره فکر خودت و زندگیت باش دوست تا وقتی منفعتی برای خودش باشع هست