2777
2789
دیگه کلا ازدواج نمیکردم انقدر ک ادمو ازار میدن

مگه رفیقی نبودین ؟ یعنی داخل این چند سال دوران رفاقت تون نشناختیش ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقاشرایط شمارو دارم.یه روز ازصبح تا ظهر که بهش فکرنمیکنم حس میکنم موفق شدم اما بعدش کم میارم

خیلی سخته به خدا نه میتونم تووخونهدبمونم نه برم بیرون پیش کسی تو زمین آسمون معلقم خب خدایا چرا وقتی مال من نیست آخه قربونت برم این چه دردیه

لطفا لایک نکنید
اره خیلی حس خوبیه انشالله برسی به عشقت عزیزم🫂 برای منم دعا کنین زودتر به عشقم برسم🥲❤️

قربونت برم مهربون انشاالله تو هم زود زود برسی بهش منو هم عروسیت دعوت کنی😍😂

چطوری فکرمیکردین?چیا تصورمیکردین خداروشکر که دوطرفه بوده.خوشبخت باشی گلم

مرسی عزیزم

ببین من از قصد اینکارو نمیکردم ولی خب الان که فکر میکنم احساس میکنم تاثیر هموناست چون هروقت تایم زیادی به یه موضوعی فکر کردم برام پیش اومده

مثلا همین دوستی‌مون

ازدواج

حتی ما چند ماهه عروسی کردیم من اصلا باورم نمیشد حتی دلش بچه بخواد همیشه خیلی خشک بود

حدود دو ماه تو دلم بود بهش فکر میکردم الان خودش پیشنهاد داده

فقط وقتی یه چیزی رو از ته دل بخوای بهش میرسی باورم اینه