2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی اسکی دچار پارگی مینیسک شدم خیلی اذیت می‌شدم رفتم پیش دکتر حسین ادهمی برام آرتروسکوپی کرد خیلی بهترم الان به نظرم آقای دکتر بهترین متخصص ارتوپد در مازندارن هستند اینم شماره شون: ۰۱۱۳۲۲۶۰۰۸۶

من توی اسکی دچار پارگی مینیسک شدم خیلی اذیت می‌شدم رفتم پیش دکتر حسین ادهمی برام آرتروسکوپی کرد خیلی ...

متشکرممم ولی من دکترارتوپد اطفال میخام

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
مال اطفاله؟

نه فدات شم،ولی خیلی با سواد و کار بلده،فکر کنم بچه هارو هم سر دربیاره،ببین من پسر داییم از موتور افتاد پاش شکست رفته بود،انقدر راضی بودن از درمان و رفتار دکتر که تو خانواده ما هم من مامان را بردم هم خاله اینارا رفتن،مامان مشکل زانو داره،دکتر خدا خیرش بده،برای مامان فیزیوتراپی و دارو نوشته،مامان خیلی بهتر شده،خاله هم راضی بود