2777
2789

با این که مذهبی هستم ولی گاهی محتوای این سبک  اهنگ ها رو نمی پسندم و بسیار روش حساسم . 

به جاش نیمه شعبان رو جور دیگه برای بچه هام خاص میکنم . عیدی براشون گرفتم . پوشیدن لباس نو رفتن به جشن مذهبی .اذین بندی خونه پختن شیرینی . کارای اینجوری رو همیشه برای نیمه شعبان و غدیر انجام میدم تا براشون خیلی خاص باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دین اتفقا قشنگه ولی چون خیلی ها ازش دور شدن احساس میکنن چیز غیر عادیه متاسفانه تشخیص حق و باطل سخت ش ...

من اعتقاداتم کم کم کمرنگ شد الان صفرشده ولی به بچه هامم نمیگم امام نیست فلان نیست چون خودش مختاره مذهب ودینش و...انتخاب کنه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم   ان شالله که راه درست و بریم همه مون

انشالله

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
آره دین پیچیده س ماها دیوانه شدیم ‌..پس کو امام زمان؟ دیگه ظلم بیشتر از این ؟؟ بچه بدونه خدایی هست و ...

وای عالی 👍🏻

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

وای عالی 👍🏻

فدات  

من اعتقاداتم کم کم کمرنگ شد الان صفرشده ولی به بچه هامم نمیگم امام نیست فلان نیست چون خودش مختاره مذ ...

برای چی؟؟ 

چرا کم رنگ شد؟ 

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
آره دین پیچیده س ماها دیوانه شدیم ‌..پس کو امام زمان؟ دیگه ظلم بیشتر از این ؟؟ بچه بدونه خدایی هست و ...

آفرین گفتی ظلم 

کی داره ظلم میکنه؟ 

اسراعیل 

اسراعیلو کی کمک میکنه؟ 

آمریکا

مظلوم کیه؟ 

فلسطین

الان نتیجه گیری از این راحت تر؟ 

آمریکا چرا داره بچه های کوچیک و بی گناه رو میکشه؟ 

مگ اونا کاری ب آمریکا داشتن؟ 

چرا ایران نمیره به اسراعیل حمله کنه 

چرا همیشه اونا دارن زور میگن 

وقتی شیطان پرستی و آدم کشی آمریکا معلوم شد طرف مقابلش میشه خوب دیگ اگه الان اعتقادمونو از دست بدیم هیچ جوابی پیش خدا نداریم وقتی همه چی اینقد واضحه این عجیب نیس که تو خود آمریکا دارن میان خیابون تو انگلیس تو آلمان بر علیه جنایت آمریکا حالا خود ما اعتقاد مونو از دست دادیم 

امام زمان هیشکی نمیدونه کی میاد ولی مطمعن باش میاد 

@یاسی۲۸۸۴

@مبیناتونممم

@rahaeeii  

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
آفرین گفتی ظلم  کی داره ظلم میکنه؟  اسراعیل  اسراعیلو کی کمک میکنه؟  آمریکا ...

کسی ک نخاد بفهمه نمی‌فهمه حالا تو خودتم بکشی فایده نداره ول کن به نظرم قفل کن 

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒