2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم خانوما🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 28 پست

سلام عزیزم 

چه اشکالی داره اینجا جایی که همه به هم کمک کنیم اطلاعاتمونو شیر کنیم

سونوی واژینال همون معاینه از داخل هست 

دراز میکشی دستگاه فکر میکنم تا نصف وارد میکنن و از طریق مانیتور چک میکنن

دردش معمولا فقط یلحظه اولشه ک اونم درد حساب نمیشه عذر میخوام مثل همون دخول هست

ولی خب شما باز با دکترتون مشورت کنین که قبلش برای دهانه اش از پمادی چیژی استفاده کنین ک اذیت نشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه داخل نمیکنن ، فقط بیرون واژن رو سونو میکنن

نه داخل واژنه عزیز واسه همین میترسم من چون گفتم دخول کامل نمیتونم داشته باشم دردم وحشتناکه واسه همون میگم

شما این سونو رو دادی

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
چرا جلو‌ خودم بسته کاندوم رو باز کرد کشید رو دستگاه 

من هرجا رفتم حالت یه روکش بود کشید روش ولی کاندوم نبود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سلام عزیزم  چه اشکالی داره اینجا جایی که همه به هم کمک کنیم اطلاعاتمونو شیر کنیم سونوی واژینا ...

ممنون قشنگم ...آخه خیلی منو ترسوندن گفتن کسی که تو رابطه درد داره سونو واسش سخته منم متاسفانه نمیتونم دخول کامل داشته باشم مثل اینکه قفل میشه اینجوریم از ترس فردا خوایم نمیبره ممنون بابت درکت عزیزم

نه داخل واژنه عزیز واسه همین میترسم من چون گفتم دخول کامل نمیتونم داشته باشم دردم وحشتناکه واسه همون ...

نه برا من چندان دردی نداشت 

اما چون کمی چسبندگی دارم وقتی می خواست تخمدان ها رو چک کنه کج ش میکرد ی کوچولو زیر دلم درد می‌گرفت اونم کم 

ممنون قشنگم ...آخه خیلی منو ترسوندن گفتن کسی که تو رابطه درد داره سونو واسش سخته منم متاسفانه نمیتون ...

فداتشم گلم میدونم چی میگی 

شاید از همین ترسه؟ یکم شل بگیر از روان کننده استفاده کن قبلش معاشقه باشه 

برای این سونو عم اصلا خودتو نترسون اونا ژل روان کننده میزنن متوجه نمیشی از قضا خیلی خوبه ک این سونو بری برا خانوما بنظر من لازمه 

فداتشم گلم میدونم چی میگی  شاید از همین ترسه؟ یکم شل بگیر از روان کننده استفاده کن قبلش معاشقه ...

قربونت بشم نه از ترس نیس من تنگ ترم معذرت یکم دخول هست کامل نمیتونم همسرم هم مشکلی با این قضیه نداره درکش بالاس شکر خدا...

ممنون که با حوصله و محبت جوابمو دادی ❤️🌷

قربونت بشم نه از ترس نیس من تنگ ترم معذرت یکم دخول هست کامل نمیتونم همسرم هم مشکلی با این قضیه نداره ...

عزیزم مشکلتون برطرف میشه اصلا چیزی نیست ک اسمشو مشکل بذاریم بازم شکرخدا همسرتونم درکش بالاس 

فداتشم تنها کاری ک از دستم بر میومد همین بود 

برا منم دعا کن

قربونت بشم نه از ترس نیس من تنگ ترم معذرت یکم دخول هست کامل نمیتونم همسرم هم مشکلی با این قضیه نداره ...

سلام عزیزم

احتمالا شما به خاطر فضای ذهنیتون واژینیموس باشید ، چون اینکه میگید تنگید از نظر علمی فکر نمیکنم درست باشه ،ذهن شما و تصوراتتون باعث میشه که حس کنید که نمیتونید رابطه کامل داشته باشید و همین باعث درد و آزارتون در حین رابطه میشه ، یه پیج هست به اسم فاما ، یه خانم ماما هستن که خیلی اطلاعات خوبی در زمینه بهداشت بانوان دارن به نظرم حتما یه سر به پیج یا کانالشون بزن ، درمورد واژینیمموس هم مطالب گذاشتن و هم دوره دارن که افرادی که مثل شما بودن با راهکارهاشون مشکلشون حل شده و از رابطه لذت میبرن و خبری از اون احساس درد و اذیت نیست‌.@famma_ir

آیدی کانالشون تو ایتا