2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم خانوما🥺

846 بازدید | 28 پست

سلام خانوما شبتون بخیر من یه سوال دارم که روم نمیشه جایی غیر اینجا بپرسم منم مثل خواهرتون🥺

من فردا قراره برم سونوی واژینال بدم خیلی وحشت دارم چون من تو رابطه مشکل دارم معذرت می‌خوام ولی یکم تنگ هستم و دخول کامل نداریم یکم دخول هست حالا سوالم اینه فردا خیلی اذیت میشم؟درد این سونو چقدره؟معذرت می‌خوام ولی این دستگاه چقدر داخل بدن می‌ره 

بازم اگه حرف زشتی زدم یا واضح صحبت کردم معذرت می‌خوام ازتون

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

درد نداره

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ک ا ن د و م می‌کشه رو پروب دستگاه ژل هم میزنن اگر دیدی ممکنه نزنه بهش بگو حتما 

کاندوم نیست که🥴

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

والا دردی نداره از اون قسمت ک میدونی  کوچیک تره.. کامل حدود ده پونزده سانت داخل میره  نه ...

مرسی عزیزم یکم آروم شدم چون تو رابطه اذیت میشم یکی بهم گفت اگه تو رابطه اذیت بشی سونوت خیلی درد داره

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
تجربه داشتی ؟چقدر از دستگاه داخل بدن میره

اره شبیه توبودم توپریودی رفتم درد خاصی نداشت

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
نه داخل نمیکنن ، فقط بیرون واژن رو سونو میکنن