2777
2789
عنوان

چطوری پول دار شیم

135 بازدید | 22 پست

بچه ها من هیچ سرمایه ای ندارم کلن هیچه هیچ کسی هم بهم پول نمیده بنظرتون چطور میتونم پول درآرم وقت دم مغازه و ایستادن هم ندارم دانشجو پرستاریم و دلم کلی پول میخوادکه باهاش  خوشی از مدل پول دار ها کنم اما ته جیبم هیچی نیست اگه تجربه ای دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین 

خانم هستی ؟

در کنار شغلت ،کار دوم داشته باش 

آرایشگری تخصصی مثل لایت و مش،فیبروز و ....

با حقوقت طلا و دلار بخر ،هم کمتر خرج الکی می‌کنی هم ارزش پولت پایین نمیاد 

هر چقدر وسعت میرسه وام بگیر و طلا،ماشین ،دلار بخر ،چون در هر صورت سود می‌کنی حتی با وام 18درصد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن برو سر کار 

همه دوستام نهایت خوشی رو دارن میکنن من هیچی ندارم بابام لطف کردن از اون موقع که رفتم دانشگاه ماهی ۶۰۰ رو داده برا خودم  خب زودی تموم میشن کمه جزوه ها و غذای سلف هستن حقیقتش دوستامو که میبینم دلم میگیره 

همه دوستام نهایت خوشی رو دارن میکنن من هیچی ندارم بابام لطف کردن از اون موقع که رفتم دانشگاه ماهی ۶۰ ...

خب با ظاهر اونا چرا خودتو مقایسه میکنی درس ک تموم شد میری سر کار اونوخت پولدار میشی ایشالله 

خب با ظاهر اونا چرا خودتو مقایسه میکنی درس ک تموم شد میری سر کار اونوخت پولدار میشی ایشالله 

خودمم خودمو دلداری میدم همه بینی ها عمل لبا فیلر ناخن ها کاشته مژه ها کاشته ابرو ها لیفت و لوازم آرایش هم تا ته دارن مو ها کراتین لباس و گوشی ها و اینا که نگم حالا فک کن من نه اینکه زشت باشم بینیم کوچیکه صورتم پره ابروهام پرن چشام درشته صورتم گرده  اما خب قطعا چیز طبیعی هیچ وقت به پای چیز جراحی شده نمیرسه همش میگم کاش این چیزای زیبایی نبود تا زیبا های واقعی زیبا بمونن

باید  بگردی دنبال دعا نویسشون😅

نه سیاست دارن من خیلی دختر ساده ای ام از اون موقع که تو محیط دانشگاهی رفتم مدام تو سری میخورم و سرم کلاه میره نمیدونم چی کنم یکم از این ساده دلی دربیام

خودمم خودمو دلداری میدم همه بینی ها عمل لبا فیلر ناخن ها کاشته مژه ها کاشته ابرو ها لیفت و لوازم آرا ...

حق داری 

همه چی قاطی پاتی شده

دست به صورتت نزن حیفه 

بعدا می فهمی 

اونا هم شاید درآمد دارن 

میتونی کار تایپ انجام بدی 

یا بری تزریقات کار کنی شیفتی 

یا آگهی بدی تزریقات در منزل پذیرفته میشه 

کم کم پول دستت میاد 

مناسب رشته ات خیلی کار میتونی انجام بدی 

نه سیاست دارن من خیلی دختر ساده ای ام از اون موقع که تو محیط دانشگاهی رفتم مدام تو سری میخورم و سرم ...

سادگی بهتره تا سلیطه و ... باشی ایشالله چن وقت دیگه خانوم پرستار شدی پولدار هم میشی ما چی بگیم با یه پسر بگیر بی پول ازدواج کردیم سر هیچ کاری هم نمیذاره بریم با دوتا بچه البته😅