2777
2789
عنوان

سلام عرض ادب

142 بازدید | 6 پست

سلام عرض ادب خسته نباشید چجوری بازاریابی آنلاین خوب انجام بدم چجوری در پیج محصول بفروشم کلن فروش تلفنی رو چه نکاتی رو رعایت کنیم راهنمایی کنید لطفن ۲۱ سالمه 

من حسابی تجربه بازاریابی  نتورک این جور چیزا دارم کلاس هاشو رفتن حضوری انلاین

منم کتاب گرفتم آموزش آنلاین فن بیان رفتم ولی نتیجه دلخواه هم نگرفتم ممنون میشم بیشتر  راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آنقدر نکته داره که اصلا اینجا واقعا جاش نیست تمرکزتو بزار روی بازار گرمت

آخه نکته اش اینجاست فروش دلخواه مو از پیج ندام انشالله بهترشه و اینکه بازارگرمم که میگید مغازه برای خودم نیست مغازه برای کس دیگه است من فروشنده هستم بخاطر اون میگم فروشم بهترشه پورسانت وحقوق بیشترشه در آینده نزدیک میخوام مغازه اجاره کنم 

آخه نکته اش اینجاست فروش دلخواه مو از پیج ندام انشالله بهترشه و اینکه بازارگرمم که میگید مغازه برای ...

ببین آنلاین خیلی نمیتونی فروش داشته باشی حداقل تا چند سال چون اعتماد نمیکنن شناخته شده نیستی 

بهتره یه کانال بزنی همه فامیل هارو اد کنی و بگی اونهام دوستا اشناهارو اد کنن اینجوری فروشت بهتره زودتر نتیجه میده تا این که اینستا بنشینی منتظر مشتری باشی باید ارتباط اجتماعیت خیلی بالا باشه هر روز به سه چهارتا از دوستات زنگ بزنی گرم بگیری بعد محصول معرفی کنی

ببین آنلاین خیلی نمیتونی فروش داشته باشی حداقل تا چند سال چون اعتماد نمیکنن شناخته شده نیستی  ...

بله این نکته اعتماد هم خیلی مهمه باید اعتماد سازی داشته باشم کارم درست باشه  کانال رو که زدم به مشتری ها زنگ میزنم ولی نمیدونم چرا متقاعد نمیشن چشم ممنونم مرسی از راهنمایی تون سایه تون مستدام لطف کردین