بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین نظرو دارم ولی میترسم تا هیچوقت مساعد نشه😔
این ترسو خیلیا که تو شرایط منو تو هستن دارن، برای همین دارم سعی میکنم که روحمو قوی کنم یه مقدار صبوری کردن رو یاد بگیرم، مادری کردن رو قبل بچه دار شدن تمرین کنم که راحت تر بشه با این ترس کنار اومد
اطرافیان پدر و مادرتون نمیگم چرا نمیارید؟ من بیشترین مشکلم همینان نمیدونم چی بگم دست از سرمون بردار ...
نه عزیزم.مگه ما برای دیگران زندگی میکنیم که وارد خصوصی ترین مساله زندگیمون بشن.البته حق داری این حرفا از قدیم بوده و طوطی وار هم تکرار میشه.اصلا اهمیت نده.مردم همیشه حرفی برای گفتن دارن
خوشبخت باشید همیشه دوستای من همه میگن از زندگی بدون بچتون لذت ببرید و خوش باشید حتی میگن نیارین! ول ...
مرسی عزیزم.دوستات واقعا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.ازشون فاصله بگیر .اگه واقعاا علاقه داری و میتونید یه آدمه دیگه ای و به این دنیا بیارید و براش کم نمیزارید. خب این دیگه حرفی نمیمونه.اما اگه به خاطر حرف مردم باشه که واویلا واقعا متاسفم
آره همو دوست داریم خوبیم نمیدونم هم فکر داشتن هم نداشتنش برام ترسناکه
این یه تصمیم جدیه پدر و مادر شدن الکی نیستش که فقط بگی مادر شدم و بچه دارم.مادر شدن یعنی مسعولیت یعنی از خود گذشتگی .تا آخرین نفسی که میکشی باید بچت بهت تکیه کنه و بهش قدرت بدی.ببین از پس همچین چیزایی برمیای بسم الله عزیزم