2777
2789
شوخی نکن پس چرا میگن درون گرا ها واسه یکیم شده حرف زیاد می زنن من خودم رفیق فابریکم درون گراست خودم ...

اتفاقا منم اینطوریم با کسی صمیمی بشم اصلا کم حرف نیستم میگم میخندم شوخی میکنم با نانزدمم اینطوری بودم همه جا می‌رفتیم کلی حرف می‌زدیم ولی خانواده اش راضی نبودن میگفتن تو جمع ساکتی خودتو میگیری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم اینطوریم با کسی صمیمی بشم اصلا کم حرف نیستم میگم میخندم شوخی میکنم با نانزدمم اینطوری بود ...

شاید شدت برون گراییت کمه یا اینکه فکت اینکه درون گراها واسه یکیم شده برون گرا ترینن درسته

ترکمنم💚❤️

از یکی خوشم اومده درون گراست من خودم برون گرام خیلی ناراحتم نمی تونم باش ارتباط بگیرم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲� ...

من درونگرام اصلا اهل مهمونی و پارتی و رقص و مسافرت با رفقا نیستم ولی گاهی وقتا به خاطر شوهرم تحمل میکنم گاهی وقتا هم اون به خاطر من کنسل میکنه....ولی توی رابطه ی خودمون مشکل نداریم چون درونکرا ها اگه صمیمی بشن اتفاقا پرانرژی و پرحرف و پایه میشن ولی بازم از جمع خوششون نمیاد