2777
2789
عنوان

همه کاره

54 بازدید | 5 پست

سلام، خیلی باحال به خدا طرف با استرس  پست گذاشته که تو رو خدا زود بگید آب ماشین لباسشویی رو چه جوری خالی کنم، اولین نفر با حس مسئولیت مثال زدنی جواب داده

دقیقا منم مشکل تو رو داشتم خدا خیرشون بده تا زنگ زدم دکتر ساینا مشکلم حل کردن😮دکترای تاسیسات داره😮🤔😧

اون یکی کار بر نوشته راه فاظلاب خونه گرفته بره شام هم کلی مهمون دارم هرجا هم تماس میگیرم میگن متاسفانه امروز پرسنل برای اعزام نداریم، بچه ها چیکار کنم

عزیزم چرا ناراحتی، منم دقیقا مشکل تورو داشتم((نه نه من نه خونه مشکل داره من یبوست ندارم))دقیقا مشکل خونه تو رو داشتم با دکتر ساینا تماس گرفتم، مشکلم حل کردن اینم شمارشون.دکتر خدا قوت هزار ماشاالله از هر انگشتت ده رشته مجزا می‌ریزه

دقیقا منم مشکل تو رو داشتم از انگشت هام می‌ریخت با دکتر ساینا تماس گرفتم اینم شمارش😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.