2777
2789

الان ک خطمو بزارم رو گوشی جدید چجوری بیام نینی سایت؟؟؟؟؟؟ رمزم مخفیه تاییدو میزنمو میام، نمیدونم منظورمو متوجه میشید یا ن

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کروم داری؟

ن هر دو سامسونگن، هم قدیمی هم جدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

برو تنظمیات گوگلت

بعدش؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرورگر chrom؟

اهان😂😂😂 بله دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از علت هایی که گوشی عوض نمیکنم همینه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اهان😂😂😂 بله دارم

😂❤️

برو تنظیماتش بزن گذرواژه ها..هرچی ذخیره کردی تا الان میاد

کنار گذرواژه هاشون یه چشم داره بزن رو چشم مشخص میشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
😂❤️ برو تنظیماتش بزن گذرواژه ها..هرچی ذخیره کردی تا الان میاد کنار گذرواژه هاشون یه چشم داره بزن ...

برم ببینم چ میکنم، آف نشو لطفا تا بیام😂😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برم ببینم چ میکنم، آف نشو لطفا تا بیام😂😘

هستم عزیزم

اگه گوشیتو میخوای به کسی بده رو گوشی قبلی پاک کن

ولی خب یجایی یادداشت کن یادت نره برای گوشی جدید

هستم عزیزم اگه گوشیتو میخوای به کسی بده رو گوشی قبلی پاک کن ولی خب یجایی یادداشت کن یادت نره برای ...

واییییی مرسییییی🌹🌹

دیدمش😘😘😘

میدونی چندتا کاربری بخاطر عوض کردن گوشی من از دست دادم......

الان با گوشی جدید بیام نینی سایت اسم کاربری مو ک بزنم با رمزش کافیه؟ وصل میشم یا باید باز جیمیل درست کنم و .......؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واییییی مرسییییی🌹🌹 دیدمش😘😘😘 میدونی چندتا کاربری بخاطر عوض کردن گوشی من از دست دادم...... الا ...

خواهش میکنم😍😍😍

همون شماره و رمزت بزنی کافیه باز ذخیرش کنی❤️

خواهش میکنم😍😍😍 همون شماره و رمزت بزنی کافیه باز ذخیرش کنی❤️

😘😘🌹🌹 من برم واسه تغییر گوشی🏃‍♀️😂 کارمو راه انداختی خدا کارتو راه بندازه🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40