2777
2789
عنوان

کار درمنزل ازطریق آگهی زدن تو دیوار

2364 بازدید | 29 پست

بچهایکی ازخانومهای فامیل جدیدا مشغول یه کاریه که توضیح زیادی نمیده فقط،میگه آگهی میزنم تو دیوار ودرصد میگیرم ماهی ۱۰ تا ۲۰ تومن درآمدشه شما چیزی میدونید دراین باره میشه توضیح بدین چجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدونم چحوریه

از این اگهیای استخدامی میزنه هر کی میاد پول میده استخدام شه درصدشو میدن به این

راه و چاه پیدا کنه درامدش خیلیییی میره بالا مثل فامیل شما

منتها همشون الکین ولی ویترینشون انقدر قشنگه ک هیچکس باورش نمیشن

یعنی یکیو استخدام میکنی اونم گرفتار میشه میاد یسری دیگ رو استخدام میکنه تا پول بگیره چراکه کارای دیگه اش پول نداره

و اینکه اگر واقعا شغل خوب میخوای

برو سایت جاب ویژن رزومه و اطلاعات بزن پر دورکاریه

من ۵۰۴۰ رو میشناسم 

همین اسفند کار کنی کلییییی درامد کسب میکنی 

خسته کنتده ست ولی یه ماه درمیون میتونی کار کنی ک پول دربیاری چند وقت استفاده کنی. استراحت داشته باشی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چرا چقدر بخیل مگه میخوان ازجیب خودشون بدن بزارن چهارنفردیگه نون بخورن

اره عزیزم این که چیزی نیست بیا در گوشت یه چیزی بگم..یه کاربری بود رابطش خیلی خوبه با شوهرش ..من ازش پرسیدم رازت چیه جه سیاستی میزنی بعد با فحاشی گفت هیچی حسود😐منم پیدا کردم کتاب زنان زیرک رو میخونده و عمل میکرده..بعد از همه رفتاراش مطمئن شدم که اره رازش اینه..😂

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
من میدونم چحوریه از این اگهیای استخدامی میزنه هر کی میاد پول میده استخدام شه درصدشو میدن به این را ...

نه آگهی استخدامی نیست اینی که من میگم رو دیدم گفت آگهی همه چیز میزنیم تخت کمد لباس تور مسافرتی کیف کفش همه چی یعنی انگار یه شرکته ازت میخواد محصولات واجناسشونو آگهی کنی ودرعوضش درصد بگیری در قبال هر یدونه آگهی که میزنی درصد میگیری درضمن کارت فقط آگهی زدنه نه جوابگو هستی نه چت چون با چندتا شماره ای که همون شرکت میده آگهی میزنی دیگه خودشون جواب میدن توفقط باید آگهی بزنی حالا دقیق ترشو توضیح نداد

نه آگهی استخدامی نیست اینی که من میگم رو دیدم گفت آگهی همه چیز میزنیم تخت کمد لباس تور مسافرتی کیف ک ...

یه مقدار مشکوک بنظر میرسه

اخه حتی جوابم نمیدی

چجور با خط اونا اگهی بزنی؟؟ کد تائید میخواد وارد دیوار بشی

این یعنی با شماره ات باید بری دیوار

فقط شماره اونارو توی اطلاعاتش بزنی

ک این خطریه

هر کی شکایت کنه پیگیر خط تو میشن 

یه مقدار مشکوک بنظر میرسه اخه حتی جوابم نمیدی چجور با خط اونا اگهی بزنی؟؟ کد تائید میخواد وارد دیو ...

نمیدونم دقیقا هیچ اطلاعات دقیقی نمیده فقط،میدونم چندساله مشغول این کاره وراضیه واصلا نه شماره ای ازت ثبت میشه نه پات گیره هیچی تو فقط،مسئول ثبت آگهی وکارای مربوط به آگهی مثل متن وعکس واینا هستی همین ...درحدی راضی بود که خواهرش که پرستاری خونده بودوتوی یه بیمارستانی بود ۷ تومن حقوق میگرفت تازه پرستارشده،، بعد دید درامد این کار بیشتره پرستاری رو بیخیال شده اومده خوابیده خونه آگهی میزنه ماهی ۱۰ الی ۱۵ تومن درمیاره ولی جزییات کاملشو اصلا نمیگن 

نمیدونم دقیقا هیچ اطلاعات دقیقی نمیده فقط،میدونم چندساله مشغول این کاره وراضیه واصلا نه شماره ای ازت ...

همینکه نمیگن ترسناکه یکم توی دنیای امروزه

اخه من قبلا برای شغل خودم اگهی توی دیوار زدم

باید یه سیمکارتی دستت باشه ک بتونی اگهی بزنی

یا اینکه اونا بگن بیا توی این دیوار ک برای شماره ماست و کد تائیدشم بدن تو اونجا اگهی بزنی

همینکه نمیگن ترسناکه یکم توی دنیای امروزه اخه من قبلا برای شغل خودم اگهی توی دیوار زدم باید یه ...

نه علت اینکه نمیگن اینه که تویه محدوده ایم ومیگن اگر معرفی کنم به بقیه تعدادمون زیاد میشه چون تویه محدوده ایم آگهی ها تقسیم میشه وکارما کمتر میشه ..بعدم فکر کنم اون طرف کد تایید رومیفرسته نمیدونم دقیق فقط دوستم از روی صحبت های تلفنیش متوجه  شده بود اینارو ...ولی خب مشخصه صبح تا شب توی گوشی ان و وضعشون از این رو به اون رو شد جوری که شوهره ام کارشو ول کرده اومده توهمین کار هردو توخونه آگهی،میزنن هرچقدر بیشتر بزنی درآمدت بیشتره گاهی تا ۳۰ میلیونم میرسه

نه علت اینکه نمیگن اینه که تویه محدوده ایم ومیگن اگر معرفی کنم به بقیه تعدادمون زیاد میشه چون تویه م ...

نمیدونم چرا حس خوبی نمیگیرم باز از این موضوع

چون یه اگهی زدن اصلا کاری نداره 

مگه چقدر اگهی میخواد واسه یه محدوده

چقدر پورسانت میدن ک انقدر اگهی میزنن

بعد اصلا دیوار محدودیت داره چقدر باید خط داشته باشی ک بتونی انقدر اگهی بذاری

یکمم تاپیک تبلیغت تکراری باشه سریع دیوار مسدود میکنه خط رو اخه

من علت اینکه حس خوبی نمیگیرم اینه ۲ مدلشو توی دوستام دیدم

یکیش سرمایه گذاری بود

یکم پول میدادی ، بقیه هم یکم پول میدادن طرف هر ماه سودشو میداد

سودش برا این بود ک بیتکوین میخرید و از اون سود میداد

حتی دوستم گفت یه تیکه طلاتو بفروش بذار

منطقی و با سند و مدرکم بود داستانش

ولی دقیقاااااااا چند وقت بعدش یارو سر همه عملا کلاه گذاشت دستگیر شدش و پول و بی پول

همش مراحل دادگاه و...

یسریم برای یه شرکت خوراکی معروف بود

توی سایتش مثل دیج.ی کالا محصول رو با شماره وزن و قیمت ثبت میزدن پورسانت خوب میگرفتن

چند وقت پول گرفتن حتی رفتن لب تاب و... هم گرفتن

ولی تهش صاحب کاره پول اینارو پیچوند و نداد😐😐😐😐😐😐

با اینکه شرکت بسیار معروفی بودش

نمیدونم چرا حس خوبی نمیگیرم باز از این موضوع چون یه اگهی زدن اصلا کاری نداره  مگه چقدر اگه ...

چ عجیب مرسی گفتی اتفاقا من خودمم آدم محتاط وترسویی هستم اماخب چون بچه کوچیک دارم فعلا خونه نشین شدم شرایط،کار توبیرون رو ندارم وسرمایه ای هم برای آنلاین شاپ واینا ندارم دنبال یکار خونگی بدون سرمایه ام برام جالب اومد این کار ولی خب  ته دلم منم حس خوبی ندارم به این کار..بازم ممنون وقت گزاشتی وپاسخ دادی🥰🙏

چ عجیب مرسی گفتی اتفاقا من خودمم آدم محتاط وترسویی هستم اماخب چون بچه کوچیک دارم فعلا خونه نشین شدم ...

ببین کار توی خونه من سراغ دارم ولی یکم از نظر تایمی سخته چون باید از ۸ صبح تا ۶ عصر مشغول باشی

اما خب محیطش حتی از توی خونه امنه و مطمئنه

۵۰۴۰ کارشناس فروش هم حضوری میگیره هم دورکار

خیلی از خانومای خونه دار داخلش کار میکنن

من زمانی ک دوره کرونا بود و دانشگاها همه تعطیل بودن داخلش کار میکردم با دوستم خیلی خوب بود

فقط کارت با یه تلفن بود زنگ میزدی مشتری هایی ک پیام دادن به شرکت ک محصول رو میخوان

توضیح کرم یا لوسیون رو میدادی بعد اگر خواستش ادرسشو وارد سایت میکنی و همیننن تمام

با شماره خودتم زنگ نمیزنی

وصل میشی به اپراتور شرکت خط اونه ک میوفته برای مشتری

ببین یکم ممکنه خسته ات کنه ولی یاد بگیری خوب پولی دستتو میگیره

خوبیش اینه مثلا ۱ ماه کار میکنی پول دست و بالتو میگیره

بعدش راحت ولش میکنی یه مدت

پولا رو خرج کردی

کامبک میزنی😂😂😂😂

توی سایت جاب ویژن هم اگهی هاش همیشه بود

برو سایت جاب ویژن

شغلای مطمئن توش زیاده