2777
2789

بهترین واکنش جداشدن از آدم خائنه چون هیچوقت تغییر نمیکنه فقط زرنگ میسه نمیتونی مچشو بگیری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بهترین واکنش جداشدن از آدم خائنه چون هیچوقت تغییر نمیکنه فقط زرنگ میسه نمیتونی مچشو بگیری

جدا شدم

ولی کاش میشد تلافی کنم خیلی مظلومانه فقط رفتم

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شدم ولی کاش میشد تلافی کنم خیلی مظلومانه فقط رفتم

همین کافیه بخودت احترام گذاشتی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خیلی دوسش داشتم اونم همینطور 

به مدت من قهر کردم و خیلی رابطمون سرد شد اون با یکی آشنا شد و رابطه رو با من تموم کرد کات کرد،منم رفتم هیچوقتم چکش نکردم و سعی کردم فراموشش کنم بهش پیام ندم خودش مثل سگ برگشت بعد از یه سال من دیگه خوشم نیومد ازش از سال ۹۸تا همین چند روز پیش هر یه مدت یه مدت پیام میده که پشیمونه ،من کاری نکردم سپردم به زمان میدونستم یه روز کارما پس میده

خیلی دوسش داشتم اونم همینطور  به مدت من قهر کردم و خیلی رابطمون سرد شد اون با یکی آشنا شد و را ...

الهی چقدر سخت

من فکر میکنم کارما وجود نداذه وگرنه یه امیدی داشتم که دهنش صاف بشه

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
جدا شدمولی کاش میشد تلافی کنم خیلی مظلومانه فقط رفتم

وقتی فهمیدم کلی فحشش دادم کلی هم با پشت دست زدم تو دهنش. انصد که صورتش ورم کرده بود 

تهدیدش کردم عکسا و پیاماش استوری میکنم باید بیاد دفترخونه خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام ازش گرفتم بعد از خونه مث سگ پرتش کردم بیرون

ساعت سه نصفه شب لباساش از طبقه چار ریختم تو خیابون 

بعد کلی دربه دری و گریه و التماس و خواهش و واسطه کردن بچه ها راش دادم تو خونه. هیییییچ پولی نمیزارم دستش بمونه برا خودم و بچه ها خرج میکنم یا طلا میخرم یا میرم تفریح 

بهشم گفتم اولین خطا میشه اخریش. بعد بیست سال کار کردن با لباسای تنش باید برگرده خونه مامانش