2777
2789

به بقیه کارهاتون میرسید؟ 

خسته و کلافه و عصبی نیستید؟؟ 

هیچ حالی را بقایی نیست.. بی صبری مکن

خسته از درک نشدن، از طرفی بچه م به شدت وابسته س نمیشه جایی هم گذاشته ش که آدم یکی دو ساعتی بره بیرون حالش عوض شه. 

واسه تایم بازی بهتره خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید هر کسی شرایط زندگی ش متفاوته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بک‌دختر دارم دو‌ماه دیگه سه ساله میشه و یک‌پسر ۱۵ ماهه یکی هم باردارم

روزی دوساعت اجازه میدم کارتون ببینه 

میانگین روزی دوساعت هم باهاش بازی فکری میکنم اما هم زمان اون یکی رو هم مشغول میکنم

بعضی وقتا بجای کارتون میبرم خانه بازی

چرا خسته میشم اما روحیم رو حفظ میکنم چون خودم خواستم که بیان به این دنیا

ولی کلا بهش یاد دادم با خودش هم بازی کنه 

من بک‌دختر دارم دو‌ماه دیگه سه ساله میشه و یک‌پسر ۱۵ ماهه یکی هم باردارم روزی دوساعت اجازه میدم کار ...

خودتون می‌خواستین با این فاصله سنی کم هر سه تا بچه تونو؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

پسر من بیشتر وقتا خونه مامانمه با مامانم میره بیرون دوست هم سن و سال هم داره بابام وداداشام هم باهاش بازی میکنن 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

[QUOTE=] یکم بین بارداری ها فاصله میزاشتین بدنتون ریکاوری شه...انشالله سلامت باشین سایتون بالاسره فسقلی هاتون ... [/QUOTE]

سلامت باشین

ما قصد مهاجرت داریم اونور خیلی تنهام

میخواستم یکم از آب و گل در بیان تا اینجا هستم

من بک‌دختر دارم دو‌ماه دیگه سه ساله میشه و یک‌پسر ۱۵ ماهه یکی هم باردارم روزی دوساعت اجازه میدم کار ...

خدا حفظشون کنه عزیزم به قول صنم تو اون فیلم خجالت نکش میگفت یه زنگ تفریحی چیزی 🤣🤣🤣🤣شوخی کردم گلم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

دخترم دو سال و نیمه اس 

شاید بشه گفت تمام24 ساعت کنارمنه 

اگه مهمونی مراسمی نباشه که بزارم خونه مامانم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست