2777
2789
من نامزدم من شهریتانم نامزدم تهران اومدن شهرمون پریشب رفتم باهاشون بیرون ی دوری زدم و شام خوردم همه خوب بودن خواهراش رفتم سال نو تبریک بگم ی سلام کرد و محلم ندادی کلمه هم حرف نزد خواهرش متاهله تازه عروس و دختر اول دیشبمن به نامزدم به ارومی گفتم قبول مرد و خوب بود تا دیروز رفتیم گل بخریم در اومد گفت به خواهرام احترام بزار من خیلی ناراحت شدم دیگه کنترلم از دست دادم و گفتم چیکاو کنم دیگه تا اسنکه گفتم من نمیتونم اینجوری خسته شدم از کارا خواخرت و غر زدنتا خباصه با دل چرکین دیشب عیدی اورد و اومدن خونمون خواهراش داشت میترکید انکار زوی اومده بود گفتم خوب چرا اومد نمی اومد خلاصه هیچی از عقد حرف نزدن قرار بود باباش خونه بخره برامون با کمکم پدر من حالا دیشب همش میگفت نشد بریم اجاره کنیم واقعا مستاصلم نمیدونم چیکار کنم نامزدم هم بهم زنگ نمیزنه هر چی من بهش میچسبم اون اصلا ی تلفن نمیزنه فقط روزی یبار همین واقعا چیکار کنم
کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید
من خیلی دوستش دارم من یبارم جدا شدم دیگه طاقت ندارم ولی حس میکنم خواهرش نمیزاره پدره خونه بگیره برامون و از طرفی نامزدم هم یجوری شده از رفتاز منه سرد شده یا خواهرش مغزشو میخوره بخدا دارم میترکم
شماقبلایه بارازدواج کرده بودین؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خیرتون بده کمکم کنید دیشب کلی پدرم با نامزدم حرف زد چرا خواهرت سنگ میتدازه حواست به زندگیت باشه و اینا
اشتباهت همینه که زیاد بهش مبچسبی خودتو بگیر یک کم اسم خواهرشم نیار اصلا برات مهمه نباشه یا وانمود کن اصلا برات مهم نیست
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
لعنت به هر چی خواهر سنگ اندازه ! منم یه خواهر شوهر دارم مثل بختک رو زندگیمه نابودمون کرده خدا ان شااله لعنتش کنه ازش متنفرررررررررررم اینو گفتم بدونی اگه خواهرش بخواد بدبختتون کنه خیلی راحت میتونه اینکارو بکنه چون هیچ پدر مادری عروس و به دختر ترجیح نمیدن
دخترم تمام زندگی من
حرف یه عمر زندگیه نباید از اول اینطوری اسون بگیری که هر کی هر طور خواست رفتار کنه بذار بفهمن خوب بودنت از روی سادگی نیست...
آشفته سریم ... شانه ی دوست کجاست ؟؟؟
بچهها نمیخوام قضاوت کنم ولی عیدم خراب کرد دلم میسوزه خودش شوهرشو داره دیشبم هول هول رفتن باساژدلم میخواست شام باشن ولی واقعا دلم خونه