2777
2789
عنوان

تجربه ی من از ویزیت در مرکز مام

| مشاهده متن کامل بحث + 15521 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تعداد اسپرم همسر من زیر۵۰۰هزارتاست😢

توکل به خدا داشته باش من میخوام پیش دکتر اطرج نوبت بگیرم ببینم چی میگه واسه همسرم راستی من شهرستان هستم آزمایش اسپرم جوابش رو سریع میدن؟

توکل به خدا داشته باش من میخوام پیش دکتر اطرج نوبت بگیرم ببینم چی میگه واسه همسرم راستی من شهرستان ه ...

من چون میخواستم خودم تحت نظر خانم دکتر لاهوتی باشم،دکتر همسرم رو اقای دکتر مظلوم فرد انتخاب کردم

چون ایشون تو تیم خانم دکتر لاهوتیه

ازمایش اسپرم رو هم برای ما تقریبا ۱۰-۱۵روز طول کشید تا بدن

شما برمیگردی شهر خودتون

جوابش تو سایت بارگزاری میشه و میتونی انلاین برای دکتر همسرت بفرستی

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
همسرت مام ازمایش داد جوابش چطور بود

افتضاح تر از ازمایشی بود که تو شهر خودمون داده بودیم

ازمایشگاه های ناباروری معتبر تر و دقیقه

اون ازمایشی که تو شهر خودمون داده بودیم تعداد اسپرمش یک میلیون و سیصد هزارتا بود

تو مرکز مام اسپرمش زیر ۵۰۰هزارتاست🥲

من چون میخواستم خودم تحت نظر خانم دکتر لاهوتی باشم،دکتر همسرم رو اقای دکتر مظلوم فرد انتخاب کردمچون ...

اها درسته یعنی داخل همون روز هم خودت هم همسرت ویزیت شدید بعدم برگشتی . واسه خودت چی کرد سونو گرفت ؟

من چون میخواستم خودم تحت نظر خانم دکتر لاهوتی باشم،دکتر همسرم رو اقای دکتر مظلوم فرد انتخاب کردمچون ...

راستی نپرسیدی هزینه پانکچر و انتقال چقد میشع ؟ ما از شهرستان میریم خدا کنه حداقل نتیجه بگیرم 

اها درسته یعنی داخل همون روز هم خودت هم همسرت ویزیت شدید بعدم برگشتی . واسه خودت چی کرد سونو گرفت ؟

باه عزیزم خودم یجوری وقت گرفته بودم که وقتامون تو یک روز باشه و ساعتش هم تو یه بازه زمانی بود

دفعه اول ک رفتیم چون برامون ازمایش نوشت نتونستیم شب برگردیم شهرمون

چون ازمایش اسپرم هر روز ساعت۱۱/۳۰میگیرین و ازمایش های خونمون رو هم باید ناشتا و تو همون مرکز مام میدادیم

خودمم تو همون روز ویزیت توسط دکتر لاهوتی سونو شدم

راستی نپرسیدی هزینه پانکچر و انتقال چقد میشع ؟ ما از شهرستان میریم خدا کنه حداقل نتیجه بگیرم

میتونی تماس بگیری از بخش مالی مرکز مام سوال کنی بهت میگن

عزیزم این قیمت ها برای قبل عیده 

بعد عید سی درصد گذاشتن روش

مثلا پانکچر که نوشته۱۳/۵-۱۴یعنی الان شده بیست میلیون

دیگه خودت حساب کن چقدر میشه

حداقل باید ۱۰۰بودجه داشته باشی

چون شنیدم داروهاشم گرونه

یا مثلا اینجا ویزیت زده ۱۳۲

در حالی که من اخرین بار۲۸۰تومن اینا ویزیت دادم

این قیمتا خیلی تغییر کرده🥲