2777
2789

سلام خانمایی که تجربه دارین لطفا راهنمایی کنین من ده روز قبل دستگاه ای یو دی رو به دلیل تینکه عفونت کرده بود و جابجا شده بود ماما برام دراورد حالا ۶ روزه پریودم عقب افتاده کسی میدونه چرا؟ برای شما پیش اومده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تا دربیاری سریع باردار میشی نمیدونم راسته یا نه

مال من رفتم معاینه گفت که سرجاش نیستش رحمت رو زخم کرده باید درش بیارم نخش برگشته بود داخل بسختی درش اورد نمیدونم حامله ام یا نه بی بی چک بزنم نشون میده؟ 

[QUOTE=329094772]زخم شده بودی حس میکردی؟؟ درد داشتی؟؟؟ آره حتما بیبی بزن حین رابطه درد داشتم  چون بچه هام دوقلو هستن و اونارو باهم بلند میکنم هم درد داشتم الانم چند روزه درد پریودی دارم تخمدان هام تیر میکشن ولی هیچ گونه خونریزی ندارم فقط ترشحات زلال و شفاف

بعد داخل رحمتون بود؟ سالم دنیا اومد؟ من یه دوقلو یکسال و ۵ ماهه دارم

وووی پس سخته برات بچه دار شدن

منم یه دختر ۲ و نیم ساله دارم

اینی ک با دستگاه حامله شدم هنوز دنیا نیومده ۴ ماهمه

تو غربالگری ها خداروشکر سالم بود