سلام عزیزان... ببینید طبق تحقیقات خودم و خرید اطرافیان و این و ور و طبق حرفای دولت متوجه شدم که...
این یارانه ها هیچ ربطی ب عیدی فجرانه یا کالابرگ نداره... البته اگر عضو نه دهک یا ۷ دهک باشید ینی هر کسی ک یارانه میگیره تقریبا این طرح کالابرگ هم نصیبش میشه... ینی یارانه ک تا دهک نهم تعلق میگیره ب این افراد ک نفری ۳۰۰ یا ۴۰۰ یا غیره است...اینو جداگانه ب حساب سرپرست خانوار میریزن. طبق معمول...
و این طرح کالابرگ برگ ک ب صورت اعتبار متصل ب کدملی هست و اصلا ب حساب واریز نمیشه و پیامک نمیاد و فقط تا دهک هفتم میگیرن و نفری ۲۲۰ هزار تومن هست... ک شما برای موحودی اعتبار خود فقط نرم افزار شما رو نصب کنید یا باشماره گیری * ۵۰۰ * ۱۴۶۳# شماره بگیرید با کدملی میتونید اعتبار خودتونو بفهمید ب تعداد اعصای خاتوار میگه...
و اینکه این اعتبار تا ۱۵ هر ماه واریز میشه ک دوسه روز مهلت دارید تا خرید کنید و کاملا اختیاریه. و اگر خرید نکنید ماه بعد این اعتبار رو دیگه ندارید و کلا همون ماه هم باطل میشه اگ خرید نشه... و اگرهم ب مقدار همون ۲۲۰ خرید کنید از یارانه ماه بعد اصلا کم نمبشه یا قطع نمیشه هیچ ربطی بهم نداره. این مثلا یه عیدیه ک ب اصافه یارانه برامون هست...
و اینکه اگرم بخایید بیشتر از ۲۲۰ هزار خرید کنید باید بقیشو خودتون پول بدین... حالا یا از یارانه یا از هر حساب یا پول نقد...
خیالتون راحت باشه ک این فقط در طرح اعتباره و فقط هم خرید میشه کرد و هیج ربطی ب یارانه ها نداره... شما پول یارانتون رو میتونید جدا خرج کنید یا برداشت کنید یا کارت بکارت کنید...
این یارانه در سه ماه تو اعتبار در کدملی هر نفر هست... ینی اسفند فروردین اردیبهشت تا ۱۵ هر ماه میریزن ک باید سریعا خرید بشه...
واگرتا جز دهک هفتم هستید این اعتبار رو دارید اگر بالاترید شاید یازانه رو دارید ولی اعتبار بهتون تعلق نمیگیره...
بو برای استعلام از دهک های خود۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶
با این شماره تماس بگیرید یا اینکه تو سایت سرچ کنید استعلام دهک بندی از تو اون جا جدول دهک بندی ها رو توصیح داده... و فک میکنم کسانی ک چ شغل ازاد دارن چ دولتی یا مول و ماشین و خوته یا حسابتونو رو چک میکنن و تعداد بچه و مریص دارید یا نه رو طبق همون دهک بندی میشه و اگر کسی یا سرپرست خانوار بالای بیس تومن حقوق بگیره حالا حسابش پول باشه و اینا جز دهک هفتم ب بالا میشه کالا برگ نداره...
فک میکنم اینجوری دهک ها ولی خودتون برید چک کنید و اگر اعتراصی داشتید تماس بگیرید یا پیام بزارید...
حتی فیلمش هم گذاشتن توصیح دادن ک یارانه ها همیشه هر ماه سرجاش هست فقط کالابرگ تا دهک ۷ سه ماه ب صورت اعتبار دارید میتوتید خرید کنید و از یارانه کم نمیشه قطع هم نمیشه...
من خودم هنوز هیچ کاری نکردم خرید هم نکردم فقط تحقیق زیادی کردم و متوحه شدم و گفتم ب شماها هم بگم... ک برید با اعتبارتون با خیال راحت خرید کنید. باتشکر از دوستان اگر سوالی دارید اگ بتوتم جواب میدم هر کی هم تجربه داره بگه...