2777
2789

سلام عزیزان... ببینید طبق تحقیقات خودم و خرید اطرافیان و این و ور و طبق حرفای دولت متوجه شدم که... 

این یارانه ها هیچ ربطی ب عیدی فجرانه یا کالابرگ نداره... البته اگر عضو نه دهک یا ۷ دهک باشید ینی هر کسی  ک یارانه میگیره تقریبا این طرح کالابرگ هم نصیبش میشه... ینی یارانه ک تا دهک نهم تعلق میگیره ب این افراد ک نفری ۳۰۰ یا ۴۰۰ یا غیره است...اینو جداگانه ب حساب سرپرست خانوار میریزن. طبق معمول... 

و این طرح کالابرگ برگ ک ب صورت اعتبار متصل ب کدملی هست و اصلا ب حساب واریز نمیشه و پیامک نمیاد و فقط تا دهک هفتم میگیرن و نفری ۲۲۰ هزار تومن هست... ک شما برای موحودی اعتبار خود فقط نرم افزار شما رو نصب کنید یا باشماره گیری * ۵۰۰ * ۱۴۶۳# شماره بگیرید با کدملی میتونید اعتبار خودتونو بفهمید ب تعداد اعصای خاتوار میگه... 

و اینکه این اعتبار تا ۱۵ هر ماه واریز میشه ک دوسه روز مهلت دارید تا خرید کنید و کاملا اختیاریه. و اگر خرید نکنید ماه بعد این اعتبار رو دیگه ندارید و کلا همون ماه هم باطل میشه اگ خرید نشه... و اگرهم ب مقدار همون ۲۲۰ خرید کنید از یارانه ماه بعد اصلا کم نمبشه یا قطع نمیشه هیچ ربطی بهم نداره. این مثلا یه عیدیه ک ب اصافه یارانه برامون هست... 

و اینکه اگرم بخایید بیشتر از ۲۲۰ هزار خرید کنید باید بقیشو خودتون پول بدین... حالا یا از یارانه یا از هر حساب یا پول نقد... 

خیالتون راحت باشه ک این فقط در طرح اعتباره و فقط هم خرید میشه کرد و هیج ربطی ب یارانه ها نداره... شما پول یارانتون رو میتونید جدا خرج کنید یا برداشت کنید یا کارت بکارت کنید... 

این یارانه در سه ماه تو اعتبار در کدملی هر نفر هست... ینی اسفند فروردین اردیبهشت تا ۱۵ هر ماه میریزن ک باید سریعا خرید بشه... 

واگرتا جز دهک هفتم هستید این اعتبار رو دارید اگر بالاترید شاید یازانه رو دارید ولی اعتبار بهتون تعلق نمیگیره... 

بو برای استعلام از دهک های خود۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶ 

با این شماره تماس بگیرید یا اینکه تو سایت سرچ کنید استعلام دهک بندی از تو اون جا جدول دهک بندی ها رو توصیح داده... و فک میکنم کسانی ک چ شغل ازاد دارن چ دولتی یا مول و ماشین و خوته یا حسابتونو رو چک میکنن و تعداد بچه و مریص دارید یا نه رو طبق همون دهک بندی میشه و اگر کسی یا سرپرست خانوار بالای بیس تومن حقوق بگیره حالا حسابش پول باشه و اینا جز دهک هفتم ب بالا میشه کالا برگ نداره... 

فک میکنم اینجوری دهک ها ولی خودتون برید چک کنید و اگر اعتراصی داشتید تماس بگیرید یا پیام بزارید... 

حتی فیلمش هم گذاشتن توصیح دادن ک یارانه ها همیشه هر ماه سرجاش هست فقط کالابرگ تا دهک ۷ سه ماه ب صورت اعتبار دارید میتوتید خرید کنید و از یارانه کم نمیشه قطع هم نمیشه...

من خودم هنوز هیچ کاری نکردم خرید هم نکردم فقط تحقیق زیادی کردم و متوحه شدم و گفتم ب شماها هم بگم... ک برید با اعتبارتون با خیال راحت خرید کنید.  باتشکر از دوستان اگر سوالی دارید اگ بتوتم جواب میدم هر کی هم تجربه داره بگه... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من خرید کرد این ماه یارانه نداشت خانوم این کالا برگ مثل اینه که وسط ماه پول آخر ماهت رو بهت قر ...

بله این درسته، منم تو خبرها خوندم هر کسی کالا برگ بخواد دیگه نقدی تعلق نمیگیره فقط مزیتش اینه زودتر از موعد میتونه خرید کنه

برما نزدن جالبه یارانه هم نریختن ینی حذف کردن؟بابام بیکاره

ما خرما واسه یارانمون خرید میکردیم این ماه پول ریختن برامون😕

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

اتفاقا کاملا درست گفتن فقط ۳ روز رو اشتباه گفتن ،چرت و پرت یعنی چی گلم

معنی بدی نداره،‌چرت و پرت اسم کتاب هم هست یعنی دروغ نیست ولی اشتباهه و تو پارسی بهش میگن چرت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببخشید کلن چرت پرت گفتی ،مهمترینش اینه ک سه روز مهلت نیست و یک ماه وقته،منبعت سوراخ‌ه بقیه رو هم نخو ...

ببخشید عزیزم نمیدونم کدوم قسمت رو میگی 

ولی واقعا کامل و دقیق توضیح دادن 

منم فک کردم از یارانه کم میشه خرید نکردم ،امروز دیدم 

هر کی خرید زده ،دیشب یارانش اومده 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      

برا ما یارانه رو ۲۵ ریختن ولی این فجرانه تعلق نگرفت. الان ما جزو کدوم دهک هستیم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
ببخشید عزیزم نمیدونم کدوم قسمت رو میگی  ولی واقعا کامل و دقیق توضیح دادن  منم فک کردم از ...

گفتم ک‌ نخوندم همونجا ک گفته سه روز وقت داره،و هم اینکه من خوردمق دیروز خرید کردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه پدرومادرم ونه پدرومادرهمسرم این کالابرگ فجرانه بهشون تعلق نگرفته .جالبه نه حساب پرپول دارن نه درآمدماهانه بالای ۲۰تومن 😐

ولی یارو۵تاتریلی داره واین کالابرگ روگرفته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیرم در مورد کالا برگ بچه های زیر ۵سال،اطلاعی دارین؟؟؟ نعلق میگیره بهشون،؟؟؟

باید بهداشت تعیین کنه اینو