2777
2789
بسلامتی انشالله  دختره فک کنم

من چی ؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی ؟؟

بسلانتی بغلش بگیری از توهم ب دختر میخوره .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بسلانتی بغلش بگیری از توهم ب دختر میخوره .

شما تشخیصتون از رو جمجمه اس یا کمرش؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شما تشخیصتون از رو جمجمه اس یا کمرش؟

شکل کل جنین .پسرا واضح تر هستن دخملا ولی ن .🥰🥰

البته من چن مورد تو نینیسایت گفتم درست دراومده 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

مطمئنی🥺

فداتشم سونو گراف با اون همه تجهیزات قطعی نمیگه .من چطور مطمن باشم اجی؟

حدسی از رو شکلش گفتم .

خودت چی دوس داری؟

نمیدونم یکی گفت بهم پسره

سونوگراف چی گفت؟