ناریینایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 38 عنوان تشخیص جنسیت از روی سونو 328 بازدید | 75 پست ببینید بهم بگید بچم چیه این سونو ان تی منه 1402/12/01 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6953 بسلامتی انشالله دختره فک کنم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8312 بسلامتی انشالله دختره فک کنم من چی ؟؟ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8312 اسی هفته ۱۲؟؟ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6953 من چی ؟؟ بسلانتی بغلش بگیری از توهم ب دختر میخوره . یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8312 بسلانتی بغلش بگیری از توهم ب دختر میخوره . شما تشخیصتون از رو جمجمه اس یا کمرش؟ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6953 شما تشخیصتون از رو جمجمه اس یا کمرش؟ شکل کل جنین .پسرا واضح تر هستن دخملا ولی ن .🥰🥰البته من چن مورد تو نینیسایت گفتم درست دراومده یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6953 دختره درست گفتم؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6953 مطمئنی🥺 فداتشم سونو گراف با اون همه تجهیزات قطعی نمیگه .من چطور مطمن باشم اجی؟حدسی از رو شکلش گفتم .خودت چی دوس داری؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 6953 نمیدونم یکی گفت بهم پسره سونوگراف چی گفت؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
ناریینایی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 38 فداتشم سونو گراف با اون همه تجهیزات قطعی نمیگه .من چطور مطمن باشم اجی؟ حدسی از رو شکلش گفتم . خودت ... بچه اولم دختر دوست داشتم پسر بود ولی سالم باشه