2777
2789
بروزرسانی سوخت 

یه سوال درباره امضات دارم عزیزم.میگم شما از اول قصدتون ازدواج بود ولی شرایطش رو نداشتین یا به مرور قصدتون جدی شد؟یعنی پسری رو که به دختر علاقه منده ولی اهل ازدواج نیست رو میشه برای ازدواج راضی کرد؟

🌕🌔🌓🌒🌑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر خوبی ؟ بهتری ؟😍 چه خبراا

ععع سلاممم🥺😍😍قربونت عزیزم خوبم تو خوبی 

سلامتی خبری نیست 

خارج شدن از اون رابطه سمی رو مدیون تو ام با حرفات کلی باعث شدی حالم خوب شه

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
یه سوال درباره امضات دارم عزیزم.میگم شما از اول قصدتون ازدواج بود ولی شرایطش رو نداشتین یا به مرور ق ...

از اول قصدمون ازدواج نبود چون سنمون پایین بود 

اینکه میگی پسری رو که قصدش ازدواج نیست ولی میتونی راضیش کنی یا نه نمی‌دونم طرفتو باید بشناسی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

ععع سلاممم🥺😍😍قربونت عزیزم خوبم تو خوبی  سلامتی خبری نیست  خارج شدن از اون رابطه سمی ر ...

خداروشکررر😍😍

خوشحال شدم که بالاخره دندون لقو کشیدی

یادت باشه خودت خواستی و تونستی💜

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

حس خوبی گرفتم چقدر هم خوشگله😍

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩