2789
من اسفند ماه کلومفین استفاده کردم و آمپول سینال اف و سه تا فولی ۱۸ ۱۹ ۲۱ داشتم دوتا hcg زدم و ۲۵ سیکل آزمایش دادم ۲۶/۵ بود . ۲۹ سیکل تکرار کردم ۱۶۵/۷ بود و ۳۶ سیکل تکرار کردم ۲۴۷۳ بود . به شدت در ناحیه راست و چپ احیاس تیر کشیدن داشتم تا اینکه حساسیتم عود کرد و عطسه های پشت سر هم کردم که دیگه سمت راستم داشت میترکید رفتم سونوگرافی خیلی هم جای معتبری نیست خیلی هم سرسری نگاه کرد گفت ۵ هفته و دو روز هستی که کاملا با تاریخ پریودم مطابقه و گفت یه ساک ۹ میلیمتری هست بدون قطب جنینی. حالا چیزی که باعث شد سونوگراف تعجب بکنه این بود که ساک دقیقا وسط قرار گرفته شما ناف رو در نظر بگیرین بیاین پایین. کسی بوده ساک وسط رحم باشه دقیقا؟ برلی این سن ساک کوچیک نییت؟ دلیل تیر کشیدنهای سمت راستم چیه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اسفند ماه فرص مدروکسی پروژستون خوردم و قرص لتروزول روز ۱۴ سیکل سونوگرافی واژینال دادم و فولیکول ۲۹ و ۱۳ ۱۱ داشتم الان دل درد و تیر کشیدن زیادی دارم به دکترم گفتم گفت طبیعی هست و رحم داره جا باز میکنه