2777
2789

من تجربه خودم رو میگم. 

شهر من و همسرم خیلی از هم دور بود، یه فاصله ای در حد مثلا کرمان و تبریز!

همسر من پدر و مادرش به رحمت خدا رفته بودن. خواهر و برادرش خیلی خوب بودن و حمایت می کردن اما نمیشه انتظار داشت که خواهر و برادر بتونن نقش پدر و مادر رو ایفا کنن.

همسرم خونه خریده بود و به شدت تحت فشار مالی بود. راستش دلم نمی خواست خیلی بهش سخت بگیرم. چون داشتم تلاش کردنش رو برای زندگیمون می دیدم. می دیدم چطور به هر دری میزنه تا بتونه یه عروسی خوب و آبرومندانه برام بگیره. پس خیلی روی رسومات حساسیت نشون ندادم.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

از طرفی پدر و مادرم هم گفتن چون راه دوره نیاز نیست خانواده اش چند صد کیلومتر بکوبن و بیان شهر ما برای اجرای رسم و رسوم. رسم و رسوم که وحی منزل نیستن. سخت نمی گیریم. و اینطوری شد که هم یلدا و هم عید خودم و همسرم که هر دو تهران بودیم رفتیم با همدیگه کادو خریدیم. یلدا یه انگشتر سبک و عید یه دستبند رولکس. همسرم کادوها رو خودش میاورد شهرمون و تقدیم می کرد!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

الان پشمونم و حس می کنم شان و منزلتم اومده پایین؟ ابدا! احترامم سر جاشه و بارها خانواده همسرم گفتن مشخص بود که چشم و دل سیری و مادی نیستی.

از دیگران حرف شنیدم؟ خیلی خیلی خیلی زیاد! برادرام و همسراشون به شدت تحقیرم کردن گفتن مطلقه ها از تو ارزششون برای شوهراشون بیشتره. زندایی و زن عمو و بقیه هم بماند که همه اش می گفتن هیچ رسم و رسومی برات به جا نیاوردن! دختر مفت گیرشون اومد و اینجور حرفای صد من یه غاز!

ولی من اگه صد بار دیگه هم بگردم عقب بازم درگیر رسم و رسوم نمیشم. الان زمونه سختیه. اوضاع اقتصادی واقعا کمرشکن شده. همین که توی هر مناسبتی همسرتون  ابراز علاقه  و احترام بکنه و با یه کادوی هرچند ساده نشون بده که یادتون بوده و براتون وقت گذاشته کلی ارزشمنده. 

اولین های زندگیمون خیلی شیرینن! مثل اولین یلدا، اولین عید. بهتره با رسومات دست و پاگیر و گرون و پرهزینه واسه خودمون سختش نکنیم.

این تجربه من بود و لزوما نمیشه برای بقیه تجویزش کرد ولی فقط خواستم تجربه ام رو به اشتراک بذارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا این موضوع کاملا به خودت و همسرت و پدر و مادرت ربط داره

دوماً کار تو باررزشتر از صدتا رسم و رسونه 

سوما برات هدیه خریده طلا آورده مهم اونه حالا چهارتا خوراکی کنارش ارزش مادی ندارن

چهارما نذار حرفهای مفت بقیه مثل موریانه بیافته به جون پایه های زندگی ات.

پنچما احسنت به تربیت مادرت با این میزان از فهم💚🌻

عزیزم شما شوهرت خونه خریده دوماه مادر پدری نداشته خودشم در حد توانش برات کم نزاشته و خرید کرده و فاصله هم خیلی با شما داشتن 

موضوع شما با کسی ک خونه ای نخریده و همسایه بقلی هست هیچ کادویی هم برای زنش نمیخره فرق داره

خیلی برام مهمه خیلییییییی من ار همسرم جدا شدم یکی از دلایلش همین بود که هیج احترامی به خودم و خانواد ...

عزیزم ناراحت شدم بابت جدایی ات. ایشالا اینجا به بعد زندگیت پر از لحظه های شیرین باشه.

درسته بی احترامی و بی توجهی اصلا قابل توجیه نیست. ولی بحث من این بود که درگیر رسومات دست و پا گیر نشیم. 

اولا این موضوع کاملا به خودت و همسرت و پدر و مادرت ربط داره دوماً کار تو باررزشتر از صدتا رسم و رسو ...

مرسی عزیزم

چه قلب قشنگی داری شما   چه کلام قشنگی داری  خدا زیادت کنه

خیلی هم عالی در ضمن فامیلاتون فککنم خیلی پرتوقع آن  سمت ما هم همین حدودا وسیله میارن

آره متاسفانه هم فضولن هم پرتوقع! 

عزیزم شما شوهرت خونه خریده دوماه مادر پدری نداشته خودشم در حد توانش برات کم نزاشته و خرید کرده و فاص ...

آره عزیزم درسته. بی توجهی خیلی بده. به هر حال باید یه جوری محبت و احترام رو نشون داد.

ولی بیشتر منظور من این بود که رسومات رو لازم نیست حذف بکنیم همین که ساده بگیریم و متناسب با وضع اقتصادیمون باشه و دست و پاگیرش نکنیم کافیه.