2777
2789
عنوان

آبرسان خوب

357 بازدید | 17 پست

دوستان بنظر شما برای پوست چرب مستعد آکنه چه آبرسانی خوبه ؟

چند تا تحقیق کردم به دو تا برند برخوردم یکی سیمپل یکی درماتیپیک کسی سابقه استفاده از این ها رو داشته؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ضدافتاب درماتیپیک رو داشتم خیلی سنگینه

نمیدونم بافت ابرسانش چطوره

ولی بافت سیمپل خیلی خوب و سبکه

اگر میتونی بیشتر هزینه کنی ب لورال و نیتروژینا هم نگاه بنداز

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

برای پوست چرب بابد ازابرسانی استفاده کنی ک برپایه آب باشه، چون بااین آبرسان جوش نمیزنی، امااگ ابرسانت برپایه چربی باشه جوش میزنی! 

من از ابرسان نیتروژنا برای پوست چرب استفاده میکنم، وراضیم، وبرپایه آب هست 

درماتیپیک رو من داشتم کار عجیب غریبی نمیکنخ برات

الان نوتریژنا میزنم حس میکنم خیلی بهتره نسبت ب همه ی ابرسانایی ک زدم

سیمپل هم تعریفشو زیاد شنیدم

باید ببینی کدوم ب پوستت میسازه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
دقیقا نمیدونم فک کنم 199  من ضد آفتابشو داشتم راضی بودم پرس و جو کردم بعضیا میگفتن که آبرسانشم ...

اهان من امروز رفته بودم ی ابرسان بخرم ،پوستمم چربه جوش هم میزنه ،بعد فروشنده نوتریژونا رو بم معرفی کرد خیلی گرون بود :/ ۶۵۰ بعد ی ذره هم بود ،واس ی ماهم فک نکنم بمونه ولی گفتت محشره