2777
2789
عنوان

به جز نی نی سایت جایی توی دنیا هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
من ی خانم افغان دیدم بینهایت زیبا بود چهرش هنوز توی ذهنم....بعدش منم‌تاپیک اون خانم دیدم خندم گرفت ق ...

حالا بحث خوشگلی و زشتی هم نیس... این که یه ملتی رو پایین تر از خودش می دونه و از مقایسه و تشبیه ناراحت می شه خیییلی زشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصافا وقتی به یه نفر میگن شبیه افغان هستی منظورشون نیس ک زیبایی یا زیبایی هاشو میگن ،در واقع جنبه منفی ماجرا رو میگن

من خودم هم چشام ریزه و پلکم پف داره بارها بهم گفتن و چون بار منفی داره ،مشخصه ادم ناراحت میشه اما اونقدر پررنگ نیس ک بخواد ملکه ذهن شه یا تاثیری تو زندگی داشته باشه

حالا شما هزار تا مثال زیبایی از این نژاد بیار تغییری تو اصل مطلب نداره

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
انصافا وقتی به یه نفر میگن شبیه افغان هستی منظورشون نیس ک زیبایی یا زیبایی هاشو میگن ،در واقع جنبه م ...

آفرین دقیقا منم منظورم این بود ولی حوصله تایپ نداشتم🤣

کاربری خانومم👩🏻