2777
2789
عنوان

مشکل رابطه ج**نسی ):

545 بازدید | 33 پست

بچه ها من ۷ سال ازدواج کردم یه مشکلی دارم 

شوهرم خیلی ب رابطه اهمیت میده و همیشه تنوع و ... تو رابطمون داریم ولی واقعیت من هیچ وقت تحریک نشدم 

همیشه ادا درآوردم 

هی ازمم میپرسه چرا تحریک نشدی 

منم الکی میگم دکتر رفتم خشکی واژن دارم 

ولی خب راستش من فیلمای اروتیک و خیلی دوست دارم یا ترجیح میدم خود ارضایی کنم 

روم نمیشه برم مشاوره بنظرتون مشکل از کجاس؟

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از مجردیت عادت کردی، کم کم عادتتو تغییر بده، اگه شوهرت پایه س بیارش تو کار کم کم با هم برنامه کنین فیلم و اینارو

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

اگه فهمیدین اروتیک چیه به منم بگید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ت مجردیت خود ارضایی میکردی؟

خیلی کم بعد ک رفتم سرکار از سرم افتاد

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

احتمالا از مجردیت عادت کردی، کم کم عادتتو تغییر بده، اگه شوهرت پایه س بیارش تو کار کم کم با هم برنام ...

راستش میترسم بهش بگم 

میگم نکنه راجبم فکر بد کنه 

یا بدش بیاد 

ینی صحنه دار

مرسی❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خب بگو اون کاری ک میکنی شوهرت برات انجام بده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
راستش میترسم بهش بگم  میگم نکنه راجبم فکر بد کنه  یا بدش بیاد

کم کم شروع کن، ببین مزه دهنش چه اصطلاحا

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
خب همون دیگه اون فیلم و خود ار ض ایی نمیذاره به جایی برسی نمیذاره لذت ببری از ادم واقعیت

خیلی ناراحتم عذاب وجدان دارم 

نمیدونم اگ بگم ناراحت میشه با ن 

ریکشنش چیه