2821
2789
عنوان

شکایت کنم یا نه

156 بازدید | 8 پست

من چند سال پیش یکی از دندون هام عصب کشی کردم روکش کردم بعد یدفعه غذا می‌خوردم درد می‌گرفت رفتم دندون پزشکی عکس گرفتم دکتر گفت باید روکش رو بکنم روکش کند گفت چیزیش نیست از دندون بغلی شاید دندون بغلی پر کرد بعد چند روز دیدم دوباره درد می‌کنه غذا داخلش گیر می‌کنه دست زدم بهش دیدم یه تیکه اش شکسته رفتم پیش دکتر معاینه کرد گفت باید عصب کشی کنی پر کنی روکش میشه 6میلیون من بهش گفتم ندارم اومدم بیرون بعد اون هفته رفتم یه درمانگاه دیگه دندونم نشونش دادم گفت این دندون پوسیده عصب کشی که قبلا انجام دادی دیگه لازم نیست فقط میخواد پرش کنی روکش میشه 4میلیون حتی یه مطب دیگه هم رفتم همین گفت وای از اون روز تا حالا اعصابم خورد شده دکتر عوضی بیسواد پول الکی از من گرفته دندون سالممو درست کرده بعدم میگه این عصب کشی باید بشه 6میلیون میشه بیشرف 2میلیون بخاطر هیچ پوچ دادم بنظرتون برم ازش به رییس درمانگاه شکایت کنم یا برم بخودش بگم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا یعنی وقت خودمو حروم نکنم دکتر نامرد بیسواد حروم خور

من شکایت کردم به هیچ جا نرسیدم.  یه دکتر همهکاره  تو پزشک قانونی با اون درمونگاهی که من رفتم و دکترای قلابی توش بودن دستش تو یه کاسه بود.  اصلا یهوکاری کردن پرونده شکایتم همونجا جلو چشم خودم گفتن گم شد

رئیس درمان گاه از خودشِ فایده ندارد  حالا دوست داری بگو  خودت باید خیلی مراقب باشی ب ...

خب مگه میشه آدم وقتی دندونش درد میگیره باید بره پیش دندون پزشک دیگه همه دکترهای خوبمون رفتم یه مشت بیسواد موندن هی

من شکایت کردم به هیچ جا نرسیدم.  یه دکتر همهکاره  تو پزشک قانونی با اون درمونگاهی که من رف ...

ای بیشرف ها آره من بار دوم که رفتم درمانگاه پیش دندون پزشکه گفت هر چی میگردم پرونده ات نیست خود حرومزاده اش میدونست چیکار کرده پرونده رو گم گور کردن بیشرف ها گرفتار شدیم تو ایران نه راه پس داریم نه راه پیش

ای بیشرف ها آره من بار دوم که رفتم درمانگاه پیش دندون پزشکه گفت هر چی میگردم پرونده ات نیست خود حروم ...

شاید باور نکنی.  جریان مال چهار سال پیشه.  رفتم اون سر شهر پزشک قانونی.  کلی دوندگی این طرف بدو اون طرف بدو. بعد که با کلی بدبختی پروندمو درست کردم گفتم تو برو فلان جا این امضا رو بگیر بیا قشنگ فهمیدم فرستادم دنبال نخود سیاه.  پنج دقیقه بعد رفتم سرش گفت پروندتو که بردی.  گفتم دست خودته چرا دروغ میگی.  خلاصه قبول نکرد

شاید باور نکنی.  جریان مال چهار سال پیشه.  رفتم اون سر شهر پزشک قانونی.  کلی دوندگی ا ...

ای بیشرف های حروم خور من به درمانگاه زنگ زدم به منشی گفتم به دکتر بگو حلالت نمیکنم چرا هزینه الکی از من گرفتین بعد گفت نه همچین حرفی نزن بیا اینجا الان اینجام ببینم چیکار میخواد انجام بده من مامانم بیماری خاص مامانم برده بود دید مامانم چقدر حالش بد با این وجود کارشو کرد براش مهم نبود 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز