2777
2789

عزیزم هفته اول بارداری حضرت مریمم تشخیص نداد شما از کجا فهمیدی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هفته اول بارداری حضرت مریمم تشخیص نداد شما از کجا فهمیدی

😂

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

زعفرون دمنوش ها عرقیجات .دارو..هیچی بدون مشورت با پزشکت مصرف نکن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

هیچی فعلا بشین تا ۸ هفته قلبش تشکیل شد بعد شروع کن،،،البته فولیک اسید بخور،،دم نوش های گیاهی مخصوصا زعفرون پونه اینا نخور،،،هویج جگر هم نخور،،سالم غذا بخور،،سریع راه نرو یهو تغییر حالت نده به خودت خیلی فشار نیار در کل،،

بتام۱۴۴بود گفتن حتما هفته اولته😐😅😅😅😅

حتما ماه اول گفتن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بتام۱۴۴بود گفتن حتما هفته اولته😐😅😅😅😅

چند روز بعد اقدام رفتی بتا دادی؟

چطوری فهمیدی هفته ی اولته؟   

یه خانوم وقتی خودش متوجه بارداریش میشه ۵ هفتس تو چطور هفته ی اول فهمیدی ؟! 🤣🤣🤣🤣 با اجنه در ارتباطی؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷