2777
2789

سلام دوستان من چندسالی ازدواج کردم همسرم اصلا بچه نمیخواست بعداز چندین سال قبول کرد بچه دار بشیم اونم با هزار جور قرص و امپول باردارشدم و بخاطرشرایط استراحت مطلق بود و ناهارو شام وکارای خونه رو خانواده ام هفته ایی انجام میدادن اوایل همسرم درک میکرد اربس خانواده اش میگفت الکی میگه خودسو زده به مریضی که کار نکنه دروغ میگه مردم چندتا چندتا بچه دارن باچشم میدیدن هفته ای امپول ضد سقط و شیاف هرشب میذارم اما ادامه دادن به رفتارشون تا اختلافامون زیاد شد حتی کتکمم زد توی بارداری همسرم گذشت و خدارو هزار مرتبه شکر بچه ام بدنیا اومد و همسرم ازم دوری میکرد ناهارو شام خونه نمیاد فقط برا خواب میاد میره خونه مادرش همه اش بهانه میگیره منم افسرده شدم هرروز دعوا داریم شبا دیر میاد اصلاهم توجه نمیکنه بخاطر شرایط بچه داری نمیتونم هرروز ناهار درست کنم بیشتر خونه نامرتبه چون انگیزه ندارم افسرده شدم تا به همسرم میگم بیا باهم مثل قبل باشیم میگه تو۹ماه حاملگیت چندماهم بعدش یادت بمن نبودالان یادت افتاده کاری بمن نداشته باش وحتی جدا میخوابه  متوجه شدم با ی خانوم سن بالا که بچه داره رابطه داره و هراز مدتی میگه من نمیخوامت طلاقت میدم ولی قبلا اینطوری نبود توروخدا خواهرانه بگید چیکار کنم دارم باگریه بادل خون براتون مینویسم 

افسردگیبزار کنار پاشو خونههرو مرتب کن یه غذای خوشمزههه 

بعد اومد بشین بگو وات د فار 

اگه میخوای بیا دوباره مث ادم زندگی کنیم 

سیاست داشته باش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
افسردگیبزار کنار پاشو خونههرو مرتب کن یه غذای خوشمزههه  بعد اومد بشین بگو وات د فار  اگه ...

کلا انگیزه ندارم چندبار درست کردم نمیاد فقطاگر مادرش ناهار نداشته باشه میاد یا میگه از بیرون میگیرم میخورم ممنکه بگید چه سیاستهایی؟اصلا سیاست ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا انگیزه ندارم چندبار درست کردم نمیاد فقطاگر مادرش ناهار نداشته باشه میاد یا میگه از بیرون میگیرم ...

خب اولیش همینه  که تلاشت رو کنی 

پاشی خونه رو مرتب کنی اماده بشی 

بعد زنگ بزن یا پیامک بده عذرخواهی کن بگو عززییزم ببخشید من حالم خوب نبود نتونستم برات کامل باشم 

اما دیگه فقط تو برام مهمی

یکم چاپلوسیشو  کن قربون صدقش  برو

عزیزم اگه تو این کارارو کنی میاد خونه مطمین باش

تنها کاری که میشه کرد محبته، دیگه چیزی نگو، هی یادش بنداز که آره عزیزم یادته فلان چیزو واست خریدم؟ یادته فلان کارو کردیم؟ یادش بخیر چه قدر خوشبخت بودیم، تنها راهی که به ذهنم رسید همین بود، مردشور مادرشوهرتو ببرن با این تربیت بچه و بی شعوریش ، عوی باید ناهار نده که بیاد پیش تو ،

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

مشاوره

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

میگی خیانت بعد میگی سرد شده ؟

دکمه سیکشو بزن بابا مرتیکه هول

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم جای شما بودم کلید ساز میاوردم قفل درو عوض میکردم میومد خونه پشت در میموند میگفتم بهش هررری خوش اومدی خونه ننت یا هر جای دیگه که بودی.. اینجا هتل نیست.. میدونم سخته ها ولی انقد خودتو انداختی زیر دستو پاش و منتشو کشیدی باهات این رفتارو میکنه .. یکم جدی و مقتدر باش حساب کار خودش دستش میاد 

خب اولیش همینه  که تلاشت رو کنی  پاشی خونه رو مرتب کنی اماده بشی  بعد زنگ بزن یا پی ...

نباید بگه کامل نبودم ، هیچ ادمی کامل نیست !

بعدا اگ اسی بگه چرا بهم خیانت کردی میگه چون تو کامل نبودی

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

عزیزم دوستمم شرایطش مثل شما بود اونم حامله بود شوهرش بهش خیانت کرد اونم با همکارش که سه تا بچه داشت.. 

داستانش طولانیه ولی آخرش شوهرش برگشت پیشش. زنه هم برگشت پیش شوهر و بچه هاش... 

نمیدونم چه توصیه ای بهت بکنم چون شرایط زندگیتو نمیدونم فقط میتونم درکت کنم که زندگیه سختی داری انشالله همه چیز درست میشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
نباید بگه کامل نبودم ، هیچ ادمی کامل نیست ! بعدا اگ اسی بگه چرا بهم خیانت کردی میگه چون تو کامل نبو ...

اره درسته 

اما منظور من از کاملاین کامل نبود 

بد بیانش کردم 

منظورم این بود بخاظر شرایط روحی نتونستم در اختیار خانواده باشم

تنها کاری که میشه کرد محبته، دیگه چیزی نگو، هی یادش بنداز که آره عزیزم یادته فلان چیزو واست خریدم؟ ی ...

دقیقا بخدا به خود مادرشم گفتم میگه نه تو براخودت درست کن میگم خب تو غدا بهش نده تا گرم زندگیش بشه 

عزیزم ب عنوان کسی ک تجربه نسبتا مشابه شما رو داشته باید بگم متاسفانه اون خانم وارد زندگی یا شاید هم جزئی از زندگی شما شده

دیگه دیره و متاسفانه

با لباس خوب پوشیدن

غذای خوب پختن

رابطه‌ی خوب برقرار کردن

با ، باسیاست برخورد کردن

با سعی کردن و نزدیک شدن به همسرت اون خانم از زندگیت حذف نمیشه ...

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣