2777
2789
عنوان

سوال دوستم راجب اقوام همسرش

235 بازدید | 8 پست

من همیشه در مواجهه با ادما وقتی ازم نظر میخوام بیشتر سعی میکنم انصاف رو رعایت کنم نه ضد زن هستم نه فمنیست 

این دوستم ازم پرسید 

فامیلای شوهرش ادمای بدی نیستن ولی خیلی دوس دارم عروسا براشون چاپلوسی کنن واگه عروسی این طور نباشه مثل دوست من باهاش سرد برخورد میکنن خونش نمیان و وقتی ایشون بره دور هم میشینن و این دوستم رو تنها میزارن پذیرایی میکنن فقد همصحبت نمیشن قبلا دوسش داشتن ولی ی سری اختلافایی که با پسر خودشون داشتن این دوستم رو هم قاطی کردن دوستم شهر دوری از خانوادشه و اکثر تنهاست شوهرش هم زیاد انسان فوق العاده شریفی هست و اصلا اسراری برای بردن دوستم به خونه مادرشوهر نداره حالا سوال دوستم اینه بنظر من خودش بره و بیاد و یواش یواش یخ های بینشون اب بشه یا نه 

شوهرش اگه این خانم سال تا سال پاشو خونه مادرشوهر نزاره اصلا گلگی یا تلافی نمیکنه و مجبور نیست بره فقد برای فرار از تنهایی میره 

بنظرتون من بهش چی بگم ؟چون گفت هر چی تو بگی نمیخوام خدای نکرده مدیونش بشم 

اگه تو تاپیک کسی توهین نکنه میدم خودش بخونه 

ممنون 

اگر خانواده شوهرش آدم های خوبی هستند کم کم باهاشون رفت و آمد کنه

اما اگر آدم های خوبی نیستند رفت و آمد آخرش باعث دلخوری میشه پس بهتره به جای اونا دوست پیدا کنه 

دوست هم بره کلاس های مختلف باهاشون دوست بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چابلوسی یعنی چی ؟

من کلا ادما رو دوست دارم مثلا کسی لباس نو بگیره بش مبگم 

خوشگل شده باشه بش میگم 

دست پختش خوب باشه بش میگم 

چرا ادم نگه چرا بقیه رو خوشحال نکنه مگه بد کسی ب ما ویژگیای خوبمونو یاداوری کنه

چابلوسی یعنی چی ؟ من کلا ادما رو دوست دارم مثلا کسی لباس نو بگیره بش مبگم  خوشگل شده باشه بش ...

دقیقا نمیدونم منظورش چیه از چاپلوسی ولی احتمالا چیز نرمالی نیست

به نظزم همراه شوهرش بره اینجوری دیگه خیلی خ شبه حال مادرشوهرشه که عروسش نره.ولی به نطرم واسه شام و نهار نره دوساعت با شوهرش بره سر بزن و چایی میوه بعدم بره خونشون،دوستتم بره باشگاه و پیاده روی و کلاسای مختلف که تنهایی اذیتش نکنه 

به نظزم همراه شوهرش بره اینجوری دیگه خیلی خ شبه حال مادرشوهرشه که عروسش نره.ولی به نطرم واسه شام و ن ...

همین رو گفتم ولی زیاد اهل باشگاه و پیاده روی نیست با من هم تو مدرسه دخترم اشناشد و ی کمی صمیمیه طفلک خیلی ارومه