ونوس۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 903 عنوان بی بی چک +عکس بیایید بگید برم ازمایش نشون میده؟ 282 بازدید | 19 پست ۳ روز ب موعدمه 1402/12/01 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2137 بزارعزیزم من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2137 خیلیم مثبته 🤗💓🌹مبارک باشه جان واسه ماهم دعا کنعلایمت چیه؟ من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
فرشتهm71 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27351 مبارکه😍 السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
ونوس۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 903 مثبتهگلم مباارررکه مرسی عزیزم ازمایش دادم همین الان ساعت ۱ جوابش میاد میترسم مثبت کاذب باشه
ونوس۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 903 خیلیم مثبته 🤗💓🌹مبارک باشه جان واسه ماهم دعا کن علایمت چیه؟ مرسی عزیزم انشالله ک همه ی خانومای چشم انتظار دامنشون سبز بشه
f_t_i عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 2229 مرسی عزیزم ازمایش دادم همین الان ساعت ۱ جوابش میاد میترسم مثبت کاذب باشه انشالله ک مثبته خبر بده بهمون و ابنکه میگن مثبت شدن بیبی چک۹۹ درصد درسته ولی منفی شدنش احتمال خطاش زیاده
ونوس۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 903 خیلیم مثبته 🤗💓🌹مبارک باشه جان واسه ماهم دعا کن علایمت چیه؟ من دوتا سقط داشتم اون دوتا سینه هام ب شدت درد میکرد و سنگین شد اما الان اصلا اینطور نیست برا همین باورم نمیشه فقط دل درد پریودی میاد و میره پای چپم از کشاله ب پایین احساس گرفتگی دارم همین دیگ هیچی علائم ندارم
ونوس۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 903 انشالله ک مثبته خبر بده بهمون و ابنکه میگن مثبت شدن بیبی چک۹۹ درصد درسته ولی منفی شدنش احتمال خطاش ز ... باشه حتما ریپلای میکنم هرچی جواب بود
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2137 من دوتا سقط داشتم اون دوتا سینه هام ب شدت درد میکرد و سنگین شد اما الان اصلا اینطور نیست برا ... عزیزم انشالله این یکی صحیح و سالم باشه من خودمم، امسال داشتم، الان این ماهم امپولhcgزدم اما علایمی ندارم بخاطر همین هیچ امیدی ندارم من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏