2777
2789

من تازه شروع کردم میترسم عوارضی مثل لک صورت و چاقی داشته باشه چاره دیگه هم واسه جلوگیری ندارم شما ک استفاده کردید مشکلی پیش نیومده؟

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا از ک ا ن د و م اسفاده نمیکنین که نخوای این قرص رو بخوری

همسرم دوست ندارن😩

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

همسرم دوست ندارن😩

خب از عوارض بهش بگو 

و اینکه اگر واقعا دوست نداره تا زمانی که به خودش تسلط پیدا نکرده بگو از ک ا ن دوم استفاده کنه بعد که اون تسلط رو پیدا کرد استفاده نکنه

خب از عوارض بهش بگو  و اینکه اگر واقعا دوست نداره تا زمانی که به خودش تسلط پیدا نکرده بگو از ک ...

شانس من ایودی دیشب رفتم دکتر واسم بزاره میگه رحمت کوچیکه بزارم یا در می‌ره حامله میشی یا رحمت سوراخ میشه من فقط موندم چطوری دوبار حامله شدم و رحمم کوچیکه مگه میشه

فامیلی دکتری که رفتین چی بوده

دکتر مهنوش فرشچیان تو سجاد

آخه وقتی دوتا زایمان کردی نمیشه رحمت کوچیک باشه 

همینو منم گفتم بهش میگه چون سزارینی بودی موقع بخیه اضافه های رحمتو جمع کردن