2777
2789

سلام دوتان. من چون از راهنمایی ها و تجربیات خیلی هاتون در این سایت استفاده کردم، گفتم در مورد مشکل پوستی خودم که تازه دیروز متوجه اش شدم؛ باهاتون به اشتراک بذارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا از ابتدای تابستون امسال دچار یه حساسیت در پوست صورتم شدم (یک کرم دور چشم جدید استفاده کردم و ابتاد چشمم متورم شد و بعد صورتم تکه تکه قرمز شد)

واقعیت خیلی ترسیدم و سریع رفتم دکتر پوست. متاسفانه یه دکتر پوست در بیمارستان مصطفی خمینی با اینکه خیلی سرش شلوغ بود و هر مریض رو کلی طول میداد اما یه پماد کورتون با یه قرص خانواده انتی هیستامین داد و منم رفتم شروع به استفاده کردم. ورم چشمم خوابیدو یه مدت گذشت اما بهبود خیلی خاصی توی قرمزی های صورتم ایجاد نشد. 

پوستم سالها چرب بود ولی یهو به پوست خشک و اگزما دار تبدیل شدم.

در مرداد ماه مراجعه کردم بیمارستان راضی. وقت اعضای هیات علمی را گرفتم

اما متاسفانه دیدم خبری از دکتر نیست و دو تا دانشجو نشستن. یه ضدافتاب بهم داد گفت برو اینو بزن خوب میشی!!!(پسره جوونی که رزیدنت بود و اصلا تجربه نداشت و با اسم دکتر عضو هیات علمی معاینع میکرد!!!)

منم 

*رازی*(تند تند مینویسم اشتباه تایپی دارم)

منم با کلی اصرار گفتم برم همون بیمارستان رازی و حداقل یه دکتر پیدا کنم تا صورتم رو ببینه

یه دکتری با دانشجوش وقتش کاملا ازاد بود و اصلا مریض نداشت. اجازه دادن این دکتر رو ببینم (دکتر سنش هم زیاد بود اما....)

متاسفانه تشخصیش شون یه نوع قارچ بود و گفتن برو یه کرم کلوتیمازول و یه پماد دیگه بزن 

یکی رو شب یکی رو روز

منم دقیقا از مرداد ماه تا الان استفاده کردم دیدم اصلا فایده نداره

وقیت رد جای گرم و بالای گاز قرار میگیرم پوستم قرمز قرمز میشه

وقتی افتاب هست با اینکه ضد افتاب میزدم پوستم قرنزو حالا اگزماگونه داره

خلاصه همه ازم میپرسیدن روی پوستت کار زیبایی کردی اینقدر قرمزه؟؟؟!!!!!

خلاسصه تا روز چهارشنبه که چشم تون روز بدنبینه

من یه کرم دور چشم که از قبل داشتم رو دو سه بار استفاده کردم و همزمان هم داشتم بعد مدت ها بادمجون سرخ میکردم. بعد از حمام دیدم یه دونه های ریزی زیر چشمم ایجاد شد سریع گفتم از کرم دور چشم هست حتما تاریخش گذشته و انداختم دور. 

تا ظهر روز پنجشنبه همون چند تا دونه بود تا ناهار قیمه بادمجون خوردم.

به محض اینکه چند تا قاشق خوردم یهو بلافاصله حالت تهوع و بعدش گلاب بروتون استفراغ.

بعدش توی ایینه خودم رو دیدم وحشت کردم

کل صورتم قرمز شده و بعدش حالت بنفش رنگ و یهو کل صورتم از اون دونه های ریز زد و داغ داغ شد

خلاصه اونقدر وحشت کردم که گفتم دیگه ایندفعه باید برم یه دکتر پوست دیگه

دیروز با کلی بدبختی تونستم ساعت 7 ویزیت بشم

از 1 توی مطب اسم نوشتم بین مریض تا ساعت 7 رفتم داخل

تازه دیروز متوجه شدم دکترهای قبلی همگی رسما تعطیل بودن و با تشخیص اشتباه شون منو اینهمه مدت اذیت کردن.

دکتر دیروز بهم گفت شاید تاریخ مصرف کرم دور چشمت حتی نگذشته بوده اما شما دچار بیماری "روزاسه" هستی و خودش گفت با حمام رفتن قطعا بدتر میشی و با گرما و هرچیزی پوستت تحریک کنه

یه قرص و چند تا کرم داد و یه ضد افتاب که ملایم باشه

(من سالها ضد افتاب لافارر استفاده میکردم و راضی بودم اما این مدت اینقدر باهاش قرمز میشدم که باورتون نمیشه).

پوست خشک با اگزما و قرمزی چندین ماه گریبانم رو گرفته بود.

اسی جان گفتی بزن لایک فدات

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان دکتر بهم گفته احتمالا باید لیزرPdt بشی و اگه جواب داد ادامه بدی

خلاصه میخواستم بهتون بگم خواهش میکنم مشکلات پوست تون رو جدی بگیرید و خواشه میکنم فقط پیش دکتر خوب برید.

دکتری که جواب خودشو پس داده باشه و تشخیصش درست باشه نه اینکه مثل من به بیراهه ببرتتون

امیدوارم مشکل من برطرف بشه و شما هم سلامت باشید.

من خیلی اذیت شدم خواستم شماها راه منو نرید.

در ضمن ما سالها با مادرم و پدرم شرق تهران بودیم و لی از پارسال که اومدیم سمت غرب تهران اینجا که اجاره کردیم کیفیت آبش افتضاح هست 

سختی آب بالایی داره. بوی یه ماده میده و همه چیز رسوب داره

ما دستگاه تصفیه گذاشتیم برای مصرف خوراکی اما برای استحمام از آب لوله کشی استفاده میکنیم و من واقعا اثراتش رو روی پوست و موی خودم حس میکنم. احتمالا کیفیت آب یکی از ذلایل بوجود اومدن این بیماری و مستعد شدن پوستم بهش شده