2777
2789
عنوان

آیا میشه با بچه، تو خونه ی یک خوابه بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 78 پست
ما با دو تا بچه داریم توی یه خوابه زندگی میکنیم. خیلی سخته. اما میشه. خونه مرتب نمیشه. کمد کم داریم ...

آره سخته واقعا 

من الآن هرچی نگاه میکنم، میبینم خداییش اتاقم جا نداره، تخت و دراور و میز اتو و کتابخونه و میزمطالعه و  جارو برقی و ... همممه چی تو همین یک اتاقه 

چطوری میخوام وسیله بچه هم بهش اضافه کنم، خدا عالمه

چجالب ینی توی پذیرایی اینکارو کردین؟ یا خود اتاق خوابو، دو قسمت کردین؟

نه پذیرایی کوچیکتر کردیم چون درازه راحته 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن با این اوصاف فک کنم سیسمونی ای هم نمیشه خرید چون کارایی نداره تخت و اینا ک جا نمیشه

اصلا مگه اینکه اتاقتو کلا خالی کنی برای بچه خودتون یه کمد داشته باشین فقط

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اصن با این اوصاف فک کنم سیسمونی ای هم نمیشه خرید چون کارایی نداره تخت و اینا ک جا نمیشه

من واسه بچه هام تخت پارک خریدم. خیلی راحت جابه جا میشه.

جا هم کم میگیره

بعضی وقتا تخت پارکشو می‌بردم تو هال میزاشتم. 

واسه من خیلی خوب بود. سبک و جمع و جور

آره سخته واقعا  من الآن هرچی نگاه میکنم، میبینم خداییش اتاقم جا نداره، تخت و دراور و میز اتو و ...

ما که با سه تا بچه تو یه خونه 85 متری با دوتا خواب زندگی میکنیم، شدنش میشه اما سخته،،، اما چه کنیم که شوهر و مادرشوهر از هم نمیتونن جدا شن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یکم صبر و تحمل داشته باشید انشاالله خونه چند خوابه هم نصیبتون میشه 

ممنونم

بله درسته

ایشالله ایشالله 

آره خدا که کمک میکنه حتما

منتهی شوهرم راضی نمیشن اقدامی بکنیم‌ برا تغییر خونه، میگن چرا نشه تو یک اتاق بود با بچه؟

تصور نمیکنن اون حالت، چقدر شلوغ پلوغ خواهد شد. 

شایدم تقصیر منه، که رؤیایی و فانتزی فکر میکنم، دلم میخواد اتاق خوشگل بچینم برا بچه 

با یه بچه میشه. 

دوست من با ۳تا بجه تو خونه ی ۱خوابه زندگی‌میکرد.دیگه‌اتاقو نصفشو کمددیواری و تخت کمجا زدن بهتر شد

دیگه خداروشکر امسال دوقلوهاش دوسالشون میشه رفتن خونه ی بزرگتر.

با یه بچه میشه. 

دوست من با ۳تا بجه تو خونه ی ۱خوابه زندگی‌میکرد.دیگه‌اتاقو نصفشو کمددیواری و تخت کمجا زدن بهتر شد

دیگه خداروشکر امسال دوقلوهاش دوسالشون میشه رفتن خونه ی بزرگتر.